Про компанію

Компанія Caterpillar інвестує в Airware

Компанія Caterpillar інвестує в Airware

Компанія Airware спеціалізується на обробці інформації, отриманої за допомогою безпілотних літальних апаратів, в актуальні дані бізнес-аналітики.

 


2 лютого 2017 року в Сан-Франциско, США, компанія Airware оголосила про отримання стратегічних інвестицій від компанії Caterpillar. З цими інвестиціями Airware зможе прискорити розвиток програм, які дозволять дилерам запропонувати нові рішення і послуги в рамках будівельних і гірничодобувних індустрій. Це підкреслює прагнення компанії Caterpillar бути лідером в галузях smart-технологій, системах комп'ютерних мереж і датчиків, що дозволяють стежити за роботою виробничих об'єктів і контролювати її, якщо того вимагає ситуація.

     

«Подібні інвестиції підтверджують прагнення компанії Caterpillar допомогти нашим клієнтам стати більш продуктивним і приймати кращі бізнес-рішення, - пояснив Джордж Тейлор, віце-президент з маркетингу Цифрового відділу. - У рамках співпраці з Airware, ми зможемо запропонувати послуги безпілотника з технологіями, які допоможуть оцифрувати і оптимізувати операції».

У вересні 2016 року Airware розробила «Redbird» - один з перших аналітичних безпілотників. Це потужне рішення для комерційного використання в гірничодобувній сфері. Сьогодні, команди з усього світу використовують «Airware Redbird» для моніторингу щоденної роботи на своїх робочих майданчиках з метою підвищення продуктивності, охорони праці та операційної ефективності.


«Комерційне застосування безпілотників стає необхідністю для будівельної та гірничодобувної промисловості. Їх застосування обумовлюється прагненням підвищити загальну продуктивність при одночасному скороченні витрат, - сказав Джонатан Дауні, засновник і генеральний директор Airware. - Airware забезпечує максимальне фокусування на робочому процесі і галузевий аналіз даних, необхідний для розширення операцій з використанням безпілотників».

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин