Про компанію

Компанія Caterpillar пожертвує 11,5 млн$ на благодійність

Компанія Caterpillar пожертвує 11,5 млн$ на благодійність

У Пеорії, штаті Іллінойс діючі співробітники та співробітники-пенсіонери компанії Caterpillar спільно з Caterpillar Foundation пообіцяли надати 11,5 млн. доларів для забезпечення філій благодійної організації United Way по всьому США в рамках програми на 2016-2017 рр.

У цю суму також входить грант від Caterpillar Foundation. United Way є єдиною організацією, для якої Caterpillar збирає внески щорічно протягом 60 років.


United Way - найбільша некомерційна організація в світі, що направляє внески на поліпшення рівня життя широких верств населення в місцевих громадах.

«Всі наші співробітники: ті, що працюють, і ті, що пішли на пенсію, сприяють створенню благодійної атмосфери в громадах, де вони живуть і працюють, - розповіла президент Caterpillar Foundation, Мішель Салліван. - Саме тому вони продовжують робити внески в United Way з року в рік, щоб підтримати їх громаду, сусідів, а іноді навіть власні сім'ї і друзів. Більше половини виручених грошей піде в місто Пеорія, де розташована наша корпоративна штаб-квартира. За межами Пеорії, всі наші діючі та колишні працівники також роблять свої щедрі внески в благодійність. Їх внески підуть в Нашвілл (штат Теннессі), в Корінт (штат Міссісіпі) в Сан-Дієго (штат Каліфорнія) та інші міста».

З моменту початку інвестицій Caterpillar Foundation в United Way співробітники компанії мають право вибрати на благо громади якого міста піде їхній внесок.

«Організація United Way визначає потреби громади, шукає найбільш ефективні програми, які забезпечують потрібні результати і працює на благо усунення цих потреб в майбутньому шляхом виявлення причин і створення довгострокових рішень, - сказала Салліван. - Це робиться за допомогою молодіжних клубів, які призначаються судом спеціальних адвокатів для дітей (CASA), армії порятунку і сотні інших організації, спонсорованих United Way».

Працівники і пенсіонери зібрали понад 5,7 млн доларів, і в цілому задіяність співробітників компанії в 2016 році досягла 47%.

«Від імені більш ніж 500 місцевих філій і членів наших агентств, я хотів би висловити свою щиру вдячність за незмінну підтримку і волонтерське управління співробітників компанії Caterpillar, - заявив Майкл Стефан, президент філії United Way в Ілінойс. - Незмінна відданість Caterpillar в партнерстві з організацією United Way щодо забезпечення життєво важливих програм, які позитивно впливають на освіту, дохід і здоров'я наших громад - це дійсно благородно. United Ways і спільноти, на благо яких ми працюємо отримали величезну вигоду від щедрої інвестиції Caterpillar Foundation і пожертвувань всіх співробітників і пенсіонерів, які зробили внесок в общину, де вони працюють і живуть».

Цеппелін Україна - офіційний дилер Caterpillar також вносить свій внесок у соціальний і економічний розвиток України. Наша компанія усвідомлює свою соціальну відповідальність і прагне брати участь в реалізації різних благодійних проектів.


Слідкуйте за найцікавішими новинами компанії Caterpillar і Цеппелін Україна на нашому сайті. Для вивчення техніки перейдіть в розділ «Індустрії та спецтехніка».

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин