Про компанію

Компанія Caterpillar випустила оновлений бульдозер D9T

Компанія Caterpillar випустила оновлений бульдозер D9T
Компанія Caterpillar в лінійку гусеничних бульдозерів додала модернізовану машину моделі D9T. При цьому, в країнах, де рівень токсичності викидів допускається регламентувати нормами Tier II і Tier III, у продажу також доступна і & laquo; стара & raquo; модель даного бульдозера.

Оновлений D9T комплектується сучасним двигуном Cat C18 виконаним за технологією ACERT і забезпечує виконання вимог еко-стандартів Stage IV і Tier IV Final. Новий двигун дозволяє розвивати потужність в 436 к.с. при номінальній частоті обертання 1800 об/хв., що на 25 к.с. вище, ніж у попередньої моделі. При цьому запас крутного моменту збільшений більш ніж на 35%. В цілому модернізований бульдозер характеризується більш високою продуктивністю, безпекою виконання робіт і простотою технічного обслуговування.
  
 
 
 
  
  При проектуванні та виготовленні нової моделі бульдозера компанії Caterpillar вдалося гармонійно поєднати перевірені часом надійні конструктивні рішення і новітні технічні досягнення. Модернізована система охолодження оснащена новим радіатором з алюмінієвими пластинами, що підвищує ефективність охолодження і сприятливо впливає на стійкість до корозії, міцність і надійність.
 
  
  За допомогою спеціальної адаптивної системи AutoCarry, оновлений бульдозер D9T в автоматичному режимі здатний виконувати підйом відвалу і позиціонувати стан леза. Це дозволяє легко адаптувати бульдозери для роботи в певних умовах з урахуванням типу грунту, швидкості руху та інших факторів. Таким чином, оператор зводить до мінімуму ковзання відвалу і може легко регулювати навантаження на робочий орган бульдозера.
 
  
  Кабіна оператора бульдозера D9T також зазнала ряд удосконалень і обзавелася новою системою безпеки, яка забезпечує надійний захист оператора. Встановлений у кабіні сенсорний дисплей в наочному вигляді показує оператору інформацію про режими роботи та основних параметрах машини. Оператор має можливість у режимі реального часу відслідковувати продуктивність виконання робіт. Також кабіна обладнана датчиками ременів безпеки, які сигналізують про не пристебнутий ремінь при запущеному двигуні бульдозера. Для роботи в нічний час доби на бульдозер встановлюється цілий пакет устаткування, що включає кілька джерел освітлення.   
 

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин