Про компанію

Компанія «Цеппелін Україна» підвищує кваліфікацію операторів

Компанія «Цеппелін Україна» підвищує кваліфікацію операторів
У лютому 2015 компанія «Цеппелін Україна ТОВ» завершила перший етап Програми підвищення кваліфікації операторів самоскидів Сat®. 

На першому етапі проведено оцінювання теоретичних знань і практичних навичок операторів парку автосамоскидів Сat® ВАТ «Полтавський ГЗК». Оцінювання та моніторинг виробничо-експлуатаційних показників проводилося експертною інженерною групою відділу гірничої техніки в рамках Програми лояльності, яка розроблена спеціально для клієнтів «Цеппелін Україна», і передбачає підвищення кваліфікації операторів, моніторинг та поліпшення ключових виробничо-експлуатаційних показників екіпажів автосамоскидів Сat. 

 

У Програмі брали участь 250 операторів Сat 785С і Сat 777D, працівників ВАТ «Полтавський ГЗК», 13 з яких, показали кращі результати. Наприкінці 2015 заплановано повторне тестування операторів з фіксацією результатів і виявленням % поліпшень, досягнутих в результаті впровадження Програми. Кращі оператори за результатами річного моніторингу та оцінювання будуть нагороджені цінними призами спільно з керівництвом ГТЦ ВАТ «Полтавський ГЗК».

Програма навчання передбачає постійний моніторинг KPI, помилок VIMS по кожному оператору і екіпажу, оцінку теоретичних знань і практичних навичок сертифікованим інструктором компанії «Цеппелін Україна» складання тестів, оцінка в робочих умовах в кар'єрі).



На другому етапі - навчання сформованих груп операторів з метою поліпшення KPI, зменшення помилок VIMS і поліпшення експлуатаційних показників. Моніторинг KPI проводиться безперервно протягом року з аналізом проміжних результатів поквартально, врученням призів кращим операторам і коригуванням графіка навчання з фокусом на відстаючих екіпажах. Все навчання проходить без відриву від виробництва з постійними рекомендаціями щодо поліпшення процесу.

Надалі в планах компанії продовження співпраці з навчально-виробничим комбінатом, консультаційна підтримка при впровадженні Програми навчання операторів автосамоскидів Сat початкового рівня у ВАТ «Полтавський ГЗК»



Експертно-інженерна група компанії «Цеппелін Україна» проводить навчання операторів всього модельного ряду будівельної та гірничої техніки Сat®, передпродажну підготовку та консультації після складання машин і введення їх в експлуатацію.

Купуючи техніку в компанії «Цеппелін Україна», наші клієнти стають не тільки власниками висококласної машини, а й отримують надійного партнера, готового надати своєчасну консультаційну, сервісну підтримку в будь-який момент.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин