Про компанію

Компанія Цеппелін Україна взяла участь у виставці БудТех 2016

Компанія Цеппелін Україна взяла участь у виставці БудТех 2016
Компанія Цеппелін Україна стала учасником 14-го міжнародної спеціалізованої виставки будівельної техніки та обладнання БудТех 2016, що пройшла з 2 по 4 березня в Києві.



БудТех - щорічний найбільший форум будівельної, дорожньої, гірничої та спеціальної техніки, обладнання та технологій, що дає можливість не тільки побачити нові зразки, але і оцінити технічні і ходові характеристики моделей відомих світових виробників на тест-майданчику. Виставка проходить на одному майданчику з міжнародної будівельної виставкою KyivBuild, що дає додаткові переваги для відвідувачів і учасників в вигляді більш повної експозиції, яка залучає професіоналів будівельного ринку всіх рівнів.

В рамках виставки наша компанія презентувала оновлену модель екскаватора-навантажувача Cat 428F2 і універсальний міні-навантажувач Cat 246D. Окрім цього, компанією був представлений оновлений склад б/у техніки з кращими умовами поставки, серед яких телескопічний навантажувач Cat TH407 і каток Cat CB334Е. Варто відзначити, що виставлені в експозиції моделі викликали великий інтерес у публіки, і три контракти на поставку техніки було укладено прямо на виставці.

Відвідувачі також мали змогу ознайомитися з інформацією про новітні стандарти сервісного обслуговування і широкий спектр запасних частин від Цеппелін Україна.

Підпишіться на новини Цеппелін Україна, щоб залишатися в курсі подій компанії і першими дізнаватися про майбутні виставки та заходи.

   

   

   

Більше фото з виставки доступно в розділі Фотогалерея нашого сайту
до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин