Про компанію

Комплекс з 3D друку та інновацій Caterpillar

Комплекс з 3D друку та інновацій Caterpillar

У 2016 році компанія Caterpillar запустила експериментально-дослідницький комплекс з 3D друку. Сьогодні, провідні інженери компанії стверджують, що використання адитивних технологій значно економить гроші і час.

До відкриття нового комплексу на підприємствах Caterpillar було задіяно понад 80 різних 3D принтерів, 30 з них - використовувалися для промислового друку.

Новий комплекс з 3D друку та інновацій (3D Printing & Innovation Accelerator) знаходиться в Моссвіллі, штат Іллінойс, США. Тут же знаходиться корпоративний центр технічних досліджень.


3D Printing & Innovation Accelerator розділений на три частини:

  1. Перша лабораторія - інкубатор інновацій (Innovation Accelerator). У ньому проводяться дослідження у сфері матеріалознавства і впровадження нових матеріалів в продукцію концерну.

  2. Другий блок - це цех з 3D друку (Additive Manufacturing Factory), який дозволяє надрукувати дослідні «ідеї» на одному з 10 представлених в ньому 3D принтерів. Кожен з цих принтерів використовує різні технології друку.

  3. Третя частина - «мікроливарна» (MicroFoundry) - дозволяє робити невеликі форми для лиття шляхом 3D друку з використанням піщаних порошкоподібних матеріалів.

    

Фото 1: 3D модель спецтехніки Cat®.

Фото 2: Урочисте відкриття комплексу з 3D друку головою ради директорів і генеральним директором Caterpillar Inc. - Д. Оберхельманом.

Інженери Caterpillar заявляють, що крім допомоги у виготовленні прототипів, одним із завдань нового дослідницького комплексу є розробка нових матеріалів і компонентів, які в подальшому будуть випускатися виключно за допомогою 3D друку.

Також, в компанії очікують, що 3D друк буде активно використовуватися на предсерійній техніці, коли потрібні невеликі партії деталей.

Команда професіоналів і партнерів компанії Caterpillar завжди прагне до єдиної мети - успіх замовника. Думаючи про майбутнє, фахівці компанії працюють 24 години на добу по всьому світу, щоб задовольнити мінливі потреби замовників.



до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин