Про компанію

Комплекс з 3D друку та інновацій Caterpillar

Комплекс з 3D друку та інновацій Caterpillar

У 2016 році компанія Caterpillar запустила експериментально-дослідницький комплекс з 3D друку. Сьогодні, провідні інженери компанії стверджують, що використання адитивних технологій значно економить гроші і час.

До відкриття нового комплексу на підприємствах Caterpillar було задіяно понад 80 різних 3D принтерів, 30 з них - використовувалися для промислового друку.

Новий комплекс з 3D друку та інновацій (3D Printing & Innovation Accelerator) знаходиться в Моссвіллі, штат Іллінойс, США. Тут же знаходиться корпоративний центр технічних досліджень.


3D Printing & Innovation Accelerator розділений на три частини:

  1. Перша лабораторія - інкубатор інновацій (Innovation Accelerator). У ньому проводяться дослідження у сфері матеріалознавства і впровадження нових матеріалів в продукцію концерну.

  2. Другий блок - це цех з 3D друку (Additive Manufacturing Factory), який дозволяє надрукувати дослідні «ідеї» на одному з 10 представлених в ньому 3D принтерів. Кожен з цих принтерів використовує різні технології друку.

  3. Третя частина - «мікроливарна» (MicroFoundry) - дозволяє робити невеликі форми для лиття шляхом 3D друку з використанням піщаних порошкоподібних матеріалів.

    

Фото 1: 3D модель спецтехніки Cat®.

Фото 2: Урочисте відкриття комплексу з 3D друку головою ради директорів і генеральним директором Caterpillar Inc. - Д. Оберхельманом.

Інженери Caterpillar заявляють, що крім допомоги у виготовленні прототипів, одним із завдань нового дослідницького комплексу є розробка нових матеріалів і компонентів, які в подальшому будуть випускатися виключно за допомогою 3D друку.

Також, в компанії очікують, що 3D друк буде активно використовуватися на предсерійній техніці, коли потрібні невеликі партії деталей.

Команда професіоналів і партнерів компанії Caterpillar завжди прагне до єдиної мети - успіх замовника. Думаючи про майбутнє, фахівці компанії працюють 24 години на добу по всьому світу, щоб задовольнити мінливі потреби замовників.



до всіх новин

інші Новини

09.05.2024

Цеппелін Україна пропонує НАВІСНЕ ОБЛАДНАННЯ – Кущоріз Сaterpillar BR318.
дізнатись більше

07.05.2024

Навчання, практика та стажування – робота у компанії вашої мрії.
дізнатись більше

12.04.2024

ЦЕППЕЛІН УКРАЇНА ПРИЙНЯЛА УЧАСТЬ У MINING RECOVERY CONFERENCE.
дізнатись більше

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше
перейти до всіх новин