Про компанію

Компоненти ущільнювачів ґрунту Cat® 825К, які дозволяють збільшити продуктивність

Компоненти ущільнювачів ґрунту Cat® 825К, які дозволяють збільшити продуктивність

Міцність ущільнювачів Cat® 825К забезпечує стовідсоткову технічну готовність протягом декількох термінів експлуатації. Ущільнювачі Cat® 825К відрізняють вдосконалені технічні характеристики, просте обслуговування, підвищений рівень безпеки і продуктивності робіт. Зносостійка та потужна техніка спроектована для ущільнення і виконання бульдозерних робіт в складних експлуатаційних умовах.

Функція автоматичного регулювання передач дає можливість техніці автоматично перемикатися на більш високу або більш низьку передачу, виходячи з швидкості і крутного моменту, гарантуючи оптимальну ефективність і економію пального. Ця опція з легкістю включається або відключається на клавіатурі.

Несучі конструкції

Зносостійкі несучі конструкції підвищують кінцевий прибуток завдяки технічній готовності протягом декількох термінів служби і можливості працювати в найбільш важких умовах.

  • Задня рама виготовлена з деталей коробчатого перетину, що гарантує стійкість до ударних навантажень
  • Головна частина навантаження на систему управління керма передається на раму за рахунок кріплень гідроциліндра рульового управління при складних експлуатаційних умовах
  • Кріплення моста було вдосконалено з метою досягнення кращої конструктивної цілісності

Двигун Cat® C15 ACERT

Двигун розроблений і розрахований на виконання найскладніших завдань. Дві пропоновані версії двигуна відповідають нормативам на викиди забруднюючих компонентів Tier 4 Final / Stage IV ЄС або стандартам, еквівалентним Tier 3 / Stage IIIA.

  • Повністю інтегровані електронні частини управління двигуном взаємодіють в тандемі з усією машиною, збільшуючи продуктивність витрати палива
  • Можливість вимикання двигуна на холостому ходу забезпечує економію палива
  • Максимальний термін служби обумовлений опцією відстроченої зупинки двигуна
Компоненти ущільнювачів ґрунту Cat® 825К, які дозволяють збільшити продуктивність 1
Компоненти ущільнювачів ґрунту Cat® 825К, які дозволяють збільшити продуктивність 2
Компоненти ущільнювачів ґрунту Cat® 825К, які дозволяють збільшити продуктивність 3

Трамбуючі колеса і кулачки

Вдосконалені трамбуючі колеса з кулачками гарантують підвищений тиск на ґрунт, а також ущільнення, відмінне зчеплення і м'який рух.

Ущільнення проводиться від основи шару до гребеня. Кулачки конічної конфігурації виходять з ґрунту без збивання або розкидання. Гребінь шару ущільнюється, поверхня виходить відносно рівною, що забезпечує збереження високої швидкості транспорту при переміщенні по закладці. Швидкість пересування забезпечує 4 сили ущільнення, такі, як тиск, змішування, удар і вібраційні коливання. Оскільки модель Cat® 825К також має властивість розподілу матеріалу, число розподільних бульдозерів може бути знижено.

Традиційні кулачки застосовуються в стандартних умовах ущільнення ґрунту при запитах до ущільнення, які становлять близько 95-100%. Рівномірне ущільнення вперед і назад служить результатом симетричного розташування трамбуючих кулачків, які розташовані по всьому периметру і являють собою змінні елементи. Кулачок приварюється до основи в зборі, яке згодом приварюється до вальця.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин