Про компанію

Кращий на сьогоднішній день колісний навантажувач CAT-993 К

Кращий на сьогоднішній день колісний навантажувач CAT-993 К

Таких навантажувачів в Україні всього два і один з них тепер працюватиме на Інгулецькому гірничо-збагачувальному комбінаті.

Колісний навантажувач «Caterpillar 993K» вражає своїми технічними характеристиками: його довжина - 15846 мм, ширина - 4930 мм, висота - 6000 мм, висота навантаження - 5299 мм, об'єм ковша - 10 (для матер. 3-3,35 т м ³), ширина ковша - 5160 мм, вантажопідйомність - 22700 кг. Він забезпечує високу продуктивність при виконанні вантажних робіт.

Розділити радісна подія з колективом ЦТА прибутку і. о. генерального директора ВАТ «ІнГЗК» Костянтин Федін, директори по напрямках, а також представник компанії «Цеппелін Україна».

Костянтин Федін привітав від імені директора ГРД Миколу Іщенка та від себе особисто екіпаж нового навантажувача і колектив цеху з введенням в експлуатацію зразка нової суперсучасної техніки. Він зазначив, що йому приємно вручати символічні ключі від навантажувача краще екіпажу. «Цього року в ЦТА вже введені в експлуатацію сім нових БелАЗ 130-тонніков і два бульдозери. Сьогодні ввели в експлуатацію колісний навантажувач CAT-993, який дійсно на сьогоднішній день є кращим, - К. Федін. - І це не остання техніка, яка купується за інвестпрограмі на 2010 рік. У найближчому майбутньому планується ввести в експлуатацію і бульдозер. У залізничному цеху належить запуск ще двох електровозів, в кар'єрі - двох екскаваторів і двох бурових верстатів. Вся ця техніка купується для Інгулецького комбінату, щоб ми разом з вами виконували поставлені виробничі завдання, які дозволять працювати безпечно і якісно, і заробляти гідну заробітну плату ».

Представник компанії «Цеппелін Україна» Віктор Холодняк вручив шести водіям, які пройшли курс навчання, сертифікати міжнародного статусу, згідно з якими водії можуть працювати на такому обладнанні в будь-якій країні світу. Начальник ЦТА Микола Тимошенко наголосив, що тим, хто працює на таких великих машинах, потрібні колосальні знання і досвід. Саме це відіграє основну роль у підборі екіпажу для кожної нової одиниці техніки.

Коли дивишся на самоскиди, бульдозери та навантажувачі з борту кар'єра, то вони здаються іграшковими, але, опинившись поруч з гігантськими автомобілями, починаєш відчувати себе дуже маленьким. Працівників ЦТА такими габаритами не здивуєш. Для водіїв подібні машини - це робоче місце, мета і засіб виконання поставлених завдань.

Що ж, побажаємо водіям цієї техніки безаварійної роботи та виконання поставлених завдань!

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі Фронтальні навантажувачі.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин