Про компанію

Міцні компоненти особливої конструкції трубоукладальника PL72

Міцні компоненти особливої конструкції трубоукладальника PL72

Протягом десятиліть трубоукладальники Cat є стандартом у сфері зведення трубопроводів. Вони задовольняють індивідуальним потребам кожного клієнта і розроблені з розрахунку на тривалу експлуатацію, а також характеризуються зручністю сервісного обслуговування і припускають ймовірність проведення капітального ремонту. Трубоукладальники PL72 відрізняє висока вантажність, підвищена результативність експлуатації на схилах, практичність, продуктивність і мобільність.

Лебідки

Перевірений роками і розрахований на складні експлуатаційні умови механізм лебідки з удосконаленим гідравлічним управлінням забезпечує максимально точний контроль робочої системи. Плавність роботи досягається завдяки гідравлічним дисковим гальмах, а також якісному утриманню стріли і крюка в необхідних позиціях. Модульний механізм на штифтовому кріпленні задає оперативне зняття складових і комфортний сервіс у складних умовах. Взаємозамінність деталей лебідок гака і стріли дозволяє мінімізувати витрати і час простою. Лебідка відрізняється компактністю, що забезпечує кращий огляд.

Противаги

Сучасна конструкція противаги дозволяє збільшити вагу там, де це потрібно і забезпечує необхідну вантажність. Його сегменти представляють собою конфігурацію, що забезпечує низьке розташування центру тяжіння, і висуваються для поліпшення балансування тягарів. Впроваджений електронний вимикач, який обмежує втягування противаги і задає правильне положення.

Міцні компоненти особливої конструкції трубоукладальника PL72 1
Міцні компоненти особливої конструкції трубоукладальника PL72 2
Стріла

Високоміцна стріла зі зниженою масою виготовлена з високоякісної сталі для експлуатації в обмеженому просторі і максимального огляду робочої площі. Змінні підшипники кріплення стріли полегшують обслуговування і призначені для тривалого експлуатаційного періоду.

Блоки та крюк

Механізм блоку з коротким профілем робить огляд значно краще і дозволяє використовувати по-максимуму всю довжину стріли. Посилені підйомні деталі включають блоки гака і стріли з підшипниками, кований гак з рукояткою і фіксатором, шківи з ковкого чавуну. У фронтальну частину машини інтегрований новий кронштейн блоку з болтовим кріпленням, який гарантує практичність зберігання при переміщенні.

Поєднання конструкцій рами

Механізми рами трубоукладальника для складних експлуатаційних умов поєднуються без проблем і забезпечують не тільки високу міцність і надійність, але і практичність технічного обслуговування.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин