Про компанію

Почни кар’єру з кращими!

Почни кар'єру з кращими!

Випускникам вузів, відразу після отримання диплома, буває досить складно знайти роботу, яка приносила б задоволення, хороший дохід, а також розвивала знання і підвищувала кваліфікацію. Старт кар'єри - запорука успіху в майбутньому.

Компанія Цеппелін Україна — частина групи компаній Zeppelin, яка працює в 190 філіях по всьому світу, зі штатом понад 7000 співробітників. Ми - ексклюзивний, офіційний дилер компанії Caterpillar на українському ринку. Вже 20 років наша компанія успішно постачає і обслуговує спецтехніку найвідомішого в світі виробника.

Основні переваги компанії - це робота з кращою, сучасною, промисловою технікою Cat®, а також злагоджений, висококваліфікований колектив.

В цьому році ми розробили програму «Стажування на посади: механік, сервісний інженер в містах Львів, Київ, Дніпро» - ми готові поділитися своїм досвідом!

Компанія Цеппелін Україна пропонує співробітництво молодим талантам. Програма розрахована на випускників технічних і машинобудівних спеціальностей. Після проведення конкурсного відбору, кандидати будуть прийняті на посаду «Помічник механіка».

Ця робота забезпечить молодому фахівцеві широкий спектр можливостей. Учасники програми будуть працювати під керівництвом першокласних фахівців в сервісних центрах «Цеппелін Україна», отримають безцінні знання по влаштуванню всіх вузлів, систем, механізмів техніки Cat®, а також практичні навички з обслуговування, діагностики та ремонту будівельної техніки.

Ще один важливий фактор - це соціальна захищеність. Наявність соціального пакету забезпечує надійність і стабільність роботи на підприємстві.

Після успішного проходження стажування, першого етапу навчання та здачі іспиту на категорію «А», помічники механіків будуть прийняті на постійну роботу в компанію на посаду «Інженер з ремонту будівельної техніки»..

Всю детальну інформацію про програму стажування читайте в розділі «Вакансії». Чекаємо на ваші заявки!


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин