Про компанію

Нова послуга від Цеппелін Україна – монтаж та обслуговування протипожежних систем Ansul

Нова послуга від Цеппелін Україна - монтаж та обслуговування протипожежних систем Ansul

В 2016 році компанія Caterpillar уклала угоду з виробником протипожежних системAnsul (Tyco). Відтепер уся техніка CAT проектується з урахуванням вимог систем Ansul(Tyco), при чому за цей час оптимізована конфігурація системи та затверджена схемарозташування форсунок розпилення води.

Інтеграція конструкції Caterpillar гарантує наявність достатнього і правильноорганізованого простору (відповідно до інженерних стандартів Caterpillar) для прокладки імонтажу компонентів системи пожежогасіння - дротів датчиків, лінії подачі вогнегаснихречовин і форсунок розпилення води.

Встановлення на заводі-виробнику дозволяєзамовникам не думати про монтування систем, яке раніше могло віднімати кілька днів. Дляприкладу, встановлення системи пожежогасіння на заводі дозволяє ввести бульдозер D10T2 вексплуатацію приблизно на три дні швидше.

В 2019 році в Україні створено сервісний напрямок з обслуговування систем Ansul(Tyco). Територіально він знаходиться в м. Горішні Плавні. У листопаді було проведенофінальне навчання команди спеціалістів. А перші системи були змонтовані нашимиспеціалістами на кар’єрний екскаватор CAT 6050 та буровий верстат Atlas Copco PV275,якість монтажу отримала високі оцінки з боку технічних спеціалістів виробника.

Тож ми раді оголосити, що у нас з'явився новий сервісний напрямок – монтаж тасервісне обслуговування протипожежних систем Ansul (Tyco). Просимо звертатися до нашихспеціалістів за інформацією щодо розрахунку вартості монтажу та обслуговування систем.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин