Про компанію

Нова серія екскаваторів від Caterpillar – ідеальне рішення для вашого бізнесу!

Нова серія екскаваторів від Caterpillar - ідеальне рішення для вашого бізнесу!
Розуміння потреб і вимог клієнтів дозволяє Caterpillar розробляти все більш ефективні моделі техніки. Тому в лютому 2016 року компанія успішно запустила виробництво нової серії екскаваторів. Серія F - кращий вибір для потреб вашого бізнесу!



Широкий вибір моделей екскаваторів середнього і великого розмірів (313F, 315F, 316F і 318F) в новій серії від Caterpillar дозволяє кожному клієнту придбати техніку, максимально задовольняє вимоги його бізнесу. Основна відмінність нових моделей полягає в потужності, яку техніка може розвивати на одиницю палива.

Серед особливостей екскаваторів серії F варто виділити нову конструкцію двигуна, яка відрізняється унікальною економічністю, надійністю і екологічністю. Кабіна з підвищеним комфортом дозволить оператору залишатися продуктивним протягом всієї зміни. Гідравлічна система нової серії не боїться бруду, відрізняється високою точністю і потужністю. Ходова частина екскаватора ще більше пристосована до роботи в тяжких умовах. Конструкція переднього важеля механізму дозволила виробникам збільшити термін експлуатації техніки в умовах високих навантажень. Великий вибір інструментів, з якими може працювати екскаватор, робить машину незамінною на будь-якому підприємстві.



Моделі екскаваторів серії F від Caterpillar призначені для щоденної експлуатації при високих навантаженнях. Широкий вибір ковшів дає техніці можливість працювати з різними видами грунту, від абразивних матеріалів до твердого гравію. Навіть найскладніші і точні роботи по знесенню або переміщенню вантажів оператор легко виконає за допомогою багатофункціональної системи управління. Якість екскаваторів Cat® і сервісна підтримка компанії Цеппелін Україна - ідеальне рішення для вашого бізнесу!


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин