Про компанію

Огляд котків Cat® серії B

Огляд котків Cat® серії B

Багатофункціональні катки лінійки В включають безліч модернізацій, що дозволяє набагато результативніше проводити ущільнення. Великий асортимент моделей гарантує вражаючу функціональність в рамках розмірів від 1,8 до 5 метрів. Ці моделі ідеально підходять як для робіт на вулицях міста, велосипедних доріжках, паркувальних зонах, так і для роботи на узбіччях чи ремонту ям.

Відмінні риси даних машин - просте робоче середовище з інтуїтивно зрозумілим управлінням та ергономічним РК-монітором. Високої продуктивності ущільнення вдається досягти за рахунок покращеної видимості, підвищеного діаметру вальців, вібраційних систем з вибором частоти та опційному допоміжному баласту. Система зрошення відрізняється високим ступенем надійності, а величезний обсяг забезпечує близько 12 годин роботи без повторного заповнення. Двигуни гарантують високу ступінь потужності на підвищеннях і можуть функціонувати в режимі економ, знижуючи паливну витрату та шум. Дана категорія багатофункціональних котків створена спеціально для оренди та гарантує легкість застосування, високу міцність складових деталей, збільшений простір для ніг оператора та паливоефективні двигуни, що знижують загальні витрати на експлуатацію.

Легкість застосування

Робоча область гарантує кращу видимість та високий ступінь комфорту. Вузька рама і спеціальна модель капота двигуна сприяють поліпшенню видимості країв вальців і фронтальної частини машини. Інноваційний пристрій рами також забезпечує легкий доступ завдяки грамотному розташуванню поручнів і зниженій висоті платформи. Інтуїтивний дизайн панелі управління з рідкокристалічним екраном і підсвічуванням з герметичними перемикачами і яскравими світлодіодними індикаторами гарантують просте та комфортне керування при роботі в будь-яких умовах. ROPS і навісне обладнання можна опустити без застосування будь-яких знарядь з метою спрощення переміщення або коли над машиною розташовані інші предмети.

Огляд котків Cat® серії B 1
Огляд котків Cat® серії B 2
Високий ступінь продуктивності по ущільненню

Вібраційна система підтримує різну частоту і амплітуду коливань, що гарантує безшумне функціонування та універсальність експлуатації. Підвищений діаметр вальців дозволяє досягти гладкого та надійного ущільнення, а гладкі задні шини на машинах СС34В збільшують зчеплення для ефективного укладання. Переміщення вальца на 50 мм дозволяє збільшити маневреність при роботі поруч з бордюрами й іншими перешкодами, одночасно захоплюючи велику площу. Версії виконання баласту значно збільшують функціональність та продуктивність ущільнення.

Краща в своєму роді система розпилення води

Система розпилення води обладнана одним баком, різними режимами розпилювання та потрійною фільтраційною системою. Вона відрізняється легкістю та надійністю експлуатації.

Місткий водяний бак гарантує до 12 годин безперебійної роботи без необхідності дозаправки. Для додаткової зручності він має індикатор низького рівня води. Єдиний отвір для зливу та можливість застосування антифризу спрощує процедуру обслуговування та гарантує захист в зимовий час.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин