Про компанію

Огляд екскаватора-навантажувача нового покоління Cat® 428

Огляд екскаватора-навантажувача нового покоління Cat® 428

Екскаватор-навантажувач CAT® 428 розроблений на основі популярної серії F2. Вражаюча продуктивність техніки успішно поєднується з адаптивністю пристрою.

Нова лінійка універсального обладнання донині виготовляється в британському місті Лестер. Єдина платформа дає можливість уніфікувати складові деталі машин. Комплекс опцій залишається схожим, хоча моделі нового покоління були схильні до певних модернізацій. Оцінити поліпшення дозволить огляд моделі навантажувача CAT® 428.

Промисловий двигун CAT® 3054C є силовим агрегатом механічного виду з підвищеною паливною ефективністю. Номінальна потужність становить 88,3 літрів в секунду. Рівень надійності дизельного двигуна перевірений кількома поколіннями обладнання. Рівень токсичних вихлопів повністю відповідає міжнародним нормам.

Мотор для екскаватора-навантажувача розроблений з обмежувачем крутного моменту. При ризику перевантаження трапляється автоматичне скидання обертів. Технологія перешкоджає різкій зупинці мотора в екстрених ситуаціях. Контроль навантаження на циліндри попереджає ранній вихід з ладу складових деталей.

Паливна витрата

Бак моделі CAT® 428 відрізняється модернізованим пристроєм, який вміщує 160 літрів дизельного пального. Обсяг гарантує забезпечення безперебійного виконання завдань протягом робочого дня.

Огляд екскаватора-навантажувача нового покоління Cat® 428 1
Огляд екскаватора-навантажувача нового покоління Cat® 428 2
Ходова

Екскаватор-навантажувач з різновеликими колесами обладнаний надійними мостами, розробленими для складних експлуатаційних умов. Швидкість руху екскаватора навантажувача доходить до 39,9 км/год. Перевагою моделі є невимогливість до якості дорожнього полотна. Устаткування з легкістю може пересуватися навіть по складному рельєфу.

Рівень прохідності CAT® 428 збільшується завдяки обмежувачу обертів кожного колеса і ручного блокування диференціала заднього моста. Традиційна опція заважає пробуксовці, посилюючи зчеплення з поверхнею. Техніка не складна в управлінні в складних умовах експлуатації. Вона без проблем долає нерівності та в'язкий ґрунт.

Передній міст нової моделі екскаватора-навантажувача обладнаний маятниковим кріпленням. Щільний пристрій з трикамерними осями розрахований на весь експлуатаційний період колісної техніки без потреби обслуговування ходової частини. Мастило подається в автоматичному режимі. Мости, що не потребують обслуговування забезпечують економію експлуатаційних витрат.

Система гідравліки

Гідравлічна система екскаватора працює за рахунок аксіально-поршневого насоса із змінною подачею потужності. Розподіл потоків гарантує одночасне виконання ряду завдань. Правильне рішення дає можливість зниження навантаження на гідравлічну систему, задаючи оптимальний розподіл потужності.

Модель CAT® 428 здійснює змішані дії та вільно пересувається по майданчику. Мастило подається в спеціальні вузли в потрібному обсязі. Немає необхідності в його регулярній заміни. Для реалізації операції потрібні менші оберти двигуна. Пальне економиться, вихід з ладу складових деталей зменшується, робочий цикл знижується.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин