Про компанію

Огляд фронтального навантажувача Cat® 992K

Огляд фронтального навантажувача Cat® 992K

Caterpillar вперше продемонструвала модель 992К в 1968 році. Даний габаритний колісний навантажувач зайняв перші місця у світі, заслуживши репутацію навантажувача фронтального типу, що характеризується безпечною експлуатацією, підвищеним ступенем продуктивності та надійності.

Як у стандартному виконанні, так і у варіанті з підвищеною висотою підйому дана машина ідеально підходить для роботи з моделями самоскидів 775 і 777. Якщо Вам потрібна навантажувальна техніка, тоді у 992 К є все необхідне для вашої компанії: надійність, продуктивність, понижені витрати, комфорт операторів.

Важельні пристрої та рами

Продукція Caterpillar – це понад 40 років досвіду в розробках та використанні, а також інноваційні технологічні рішення, які дозволяють досягти найвищих значень рам, литих конструкцій, зварних кріплень та складальних компонентів моделі 992К. У даній унікальній технології фронтальної та задньої напіврам коробчастої пластини та литі складові, що забезпечують опір скручуючим навантаженням та тривалий експлуатаційний період шарнірного зчленування. Пальці підшипників ковзання в важільному пристрої мають більш передбачувані властивості зношування та зменшують вимоги щоденного змазування. Для вантажно-транспортних маніпуляцій використовується допоміжна система стабілізації, що гарантує зниження ударних навантажень на раму та одномоментне керування оператором.

Двигун

Машина 992К передбачає застосування надійного дизельного двигуна Cat C32 з системою ACERT, яка характеризується більшою надійністю та покращеним ресурсом. Даний двигун повною мірою інтегрований з усіма технологічними рішеннями машини, завдяки чому вдається досягти вражаючих показників потужності та паливної продуктивності. Насос-форсунки з механічним приводом та електронним регулюванням забезпечують розумний розподіл пального для одномоментного досягнення підвищеної потужності та економічності.

Огляд фронтального навантажувача Cat® 992K 1
Огляд фронтального навантажувача Cat® 992K 2
Планетарна коробка передач

Кращі коробки передач для землерийної техніки створюються торговою маркою Caterpillar. Весь процес розробки, починаючи з геометричних особливостей шестерень та закінчуючи сталлю та термічною обробкою, знаходиться під контролем бренду Caterpillar. Це також поширюється і на електроніку, за допомогою якої можна поєднати коробку передач з двигуном С32 і гідравлічним трансформатором. Планетарна коробка Cat з функцією перемикання під навантаженням оснащена трьома передачами переднього і трьома передачами заднього ходу.

Гідравлічна технологія PFC

Технологія PFC з регулюванням позитивного потоку моделі 992К забезпечує нові стандарти за часом відгуку, продуктивності та ефективності гідравлічних систем. Для зниження тривалості робочих циклів система робочої техніки обладнана двома поршневими насосами змінної ефективності з електронним регулюванням. У гідравлічній системі PFC реалізовано паралельне керування насосом та гідравлічними розподільниками. Оптимізація керування насосом гарантує пропорційність потоку робочої рідини ходу важеля навантажувача.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин