Про компанію

Огляд газових генераторів та когенераційних установок Cat®

Огляд газових генераторів та когенераційних установок Cat®

Газові генератори Cat® розраховані на роботу майже з усіма газовими джерелами. Маючи гнучку систему паливної техніки і номінальну потужність в межах від 400 до 4300 кВт, вони здатні задовольнити будь-які запити з виготовлення електро- і тепло енергії. В якості теплового джерела застосовується біогаз і шахтний метан. Сучасні технології у виготовленні двигунів забезпечують виробництво електро- і тепло енергії з найбільш високим коефіцієнтом корисної дії.

Контейнери регенерації тепла і системи управління розроблені для паралельного під'єднання або функціонування в відключеному від головного джерела стані. Устаткування забезпечує ресурсами величезну кількість підприємств і організацій, наприклад, лікарні і промислові об'єкти.

Когенераційні установки

За допомогою газових генераторів вдається за умови мінімальних фінансових вкладень закрити питання колосального енергозабезпечення величезного переліку об'єктів, які в силу різних причин не під’єднанні до центральних електричних мереж. Газова електростанція забезпечує високу продуктивність і рентабельність в віддалених від мереж будівельних і промислових зонах. За рахунок величезного переліку робочих властивостей і вироблюваної технічної потужності, а також застосування в вигляді палива самих різних типів пального, клієнт має право вибрати і придбати газовий генератор, який в повній мірі задовольняє вимоги і умови роботи.

Огляд газових генераторів та когенераційних установок Cat® 1
Огляд газових генераторів та когенераційних установок Cat® 2

На відміну від газових електростанцій установка знаходить своє застосування на ділянках газодобувної та транспортної сфер, шахтах, переробних виробництвах, забезпечує також теплову енергію. Будучи комбінованим рішенням з одночасного виробництва електрики і тепла, когенерація забезпечує подвійну продуктивність завдяки застосуванню теплової енергії від згорання газу. За рахунок когенератора вдається в рази знизити собівартість теплової та електричної енергії і примножити рентабельність установки через збільшення коефіцієнта застосування палива. Потужні когенераційні установки через результативну утилізацію тепла забезпечують опалення не тільки промислових об'єктів, але також житлово-комунальних підприємств, ТРЦ, медичних установ і ін.

У порівнянні з бензиновими генераторами, газовий генератор має вигідну цінову політику, що обумовлено бюджетним паливом. Разом з тим досягаються виняткові екологічні значення. У разі організації постійної подачі газу від магістралі або інших джерел, прилади виграють за рахунок відсутності потреби поставок палива. Разом з тим досягається виняткова автоматизація робочих процесів, а пуск установки, незалежно від погодних умов, відбувається легко.

Якщо порівнювати генератори з дизельними приладами, вони гарантують економію фінансів до 40%, а утилізація вихлопних газів значно знижує рівень забруднення.

Двигуни Cat®, які встановлюють на генератори, демонструють останні технічні розробки і передові технології, що задає тон світовим нормативам в області енергетичного обслуговування.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин