Про компанію

Огляд гусеничного екскаватора CAT® 345 GC

Огляд гусеничного екскаватора CAT® 345 GC

CAT® 345 GC – це гусеничний екскаватор середньої потужності, що дозволяє досягти балансу ефективності, надійності та знижених витрат. Екскаватор ідеально підходить для експлуатації в кар'єрі, при зведенні нафтогазопроводів і великої будівельної сфери.

Ефективність пального

Ефективність пального безпосередньо пов'язана з ефективним функціонуванням основного гідравлічного насоса. Новий режим адаптації автоматично підлаштовує функціонування двигуна та гідравліки під умови копання, оптимізуючи паливну витрату та продуктивність. Щоб ще більше зменшити витрати пального, оберти двигуна знижуються автоматично, особливо при наявності потреби гідравлічного зусилля. Використання електричного управління основним гідророзподільником також зменшує впливає на зменшення витрат.

Режим повної потужності стане корисним там, де необхідний високий рівень продуктивності, на навантаженні самоскидів і при ритті траншей.

Економія витрат на ТО

Підвищені інтервали і легкий доступ – це причина зменшення витрат на обслуговування. Також було збільшено обсяг системи гідравліки, фільтрів з метою підвищення їх інтервалів функціонування: сервісний інтервал був підвищений з 500 до 1000 мотогодин, а фільтр гідравлічної системи збільшено з 2000 до 3000.

Огляд гусеничного екскаватора CAT® 345 GC 1
Огляд гусеничного екскаватора CAT® 345 GC 2
Системи продуктивності

Система CAT® LINK підвищує конект машини з офісом і дає можливість інженерам в дистанційному режимі отримувати важливі експлуатаційні відомості, а також робити виправлення в роботі техніки.

Місцезнаходження, мотогодини, паливна витрата, холостий хід, помилки та стан техніки передаються на сервер, а доступ проводиться за допомогою технології VisionLink.

Продуктивність оператора

Кабіна оператора CAT® 345 GC обладнана безліччю покращень, що спрощують роботу:

  • запуск двигуна за допомогою натискання кнопки
  • великий сенсорний екран з поворотним типом перемикача
  • звукопоглинання
  • клімат-контроль
  • пристрій захисту при перекиданні ROPS

Інноваційні опори здатні зменшити рівень вібрації всередині кабіни на 50% в порівнянні з попередніми версіями. Габаритні фронтальні задні та бічні вікна роблять огляд значно кращим. На екран передається картинка з камери заднього виду, яка встановлюється за замовчування, що збільшує рівень безпеки при обмежених умовах.

Кнопки на джойстиках можна регулювати безпосередньо під кожного оператора, який управляє екскаватором, оскільки запуск проводиться за допомогою персонального коду доступу.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин