Про компанію

Огляд інноваційних екскаваторів CAT® 330 та 330 GC

Огляд інноваційних екскаваторів CAT® 330 та 330 GC

Екскаватори 30-тонники нового покоління Cat 330 та 330 GC підвищують продуктивність робіт, зменшують витрати на пальне і ТО, а також в порівнянні з попередніми моделями підвищують комфорт оператора. У цих машинах відмінно поєднані унікальні можливості, що забезпечують високу продуктивність та мінімізують витрати.

Технологічні рішення підвищують продуктивність до 50%

У традиційній версії нових екскаваторів найкращі технології, що підвищують ефективність. Завдяки вбудованій технології Cat Connect ефективність робіт підвищується до 50% в порівнянні зі стандартною технікою профілювання.

Традиційна версія Cat Grade з 2D гарантує навігацію по глибині, нахилу й відстані по горизонталі. Ці дані профілювання показані на звичному сенсорному екрані, завдяки чому поліпшується точність дій оператора. Система без проблем оновлюється до рівня Cat Grade c 2d Розширена або Cat Grade з 3D. Традиційна опція керування ухилом автоматизує переміщення стріли, рукояті та ковша, завдяки чому оператори з легкістю виймають ґрунт за допомогою одного тільки важеля.

За допомогою технології Cat Payload вдається досягти точної цільової маси і високого ступеня результативності навантаження. За рахунок зважування в процесі переміщення й оцінки корисного навантаження в режимі реального часу опція Payload виключає перевантаження або недостатнє завантаження. Інноваційна система допомоги при підйомі Lift Assist дає можливість оператору безпечно піднімати важкі вантажі без ймовірності перекидання. Зорові та звукові сигнали сповіщають про те, чи знаходиться навантаження в рамках робочого діапазону машини.

Огляд інноваційних екскаваторів CAT® 330 та 330 GC 1
Огляд інноваційних екскаваторів CAT® 330 та 330 GC 2
Підвищення ефективності пального до 20%

Механізм екскаваторів CAT нового покоління вимагає значно меншого споживання пального в порівнянні з минулими моделями.

Інноваційний автоматичний режим підлаштовує роботу двигуна і системи гідравліки під копання, вдосконалюючи паливні витрати та ефективність. З метою ще більшого зменшення паливної витрати обороти двигуна зменшуються автоматично або усувається необхідність гідравлічного зусилля.

Основний гідравлічний розподільник екскаваторів виключає потребу в лініях регулювання, знижує втрати тиску та витрату пального. В інноваційній системі використовуються реверсивні електричні вентилятори, що подають потрібний потік і незалежно регулюють температурний режим гідравлічного мастила, радіатора і охолоджувача повітря.

Машина Cat 330 відрізняється більш потужною противагою - 6700 кг, завдяки чому вона може піднімати об'єкти практично на 10% важче в порівнянні з екскаватором 330 F і на 15%, ніж 330 D2. За рахунок підвищеного тиску повороту, більш потужного приводу платформи повороту і опорного підшипника, крутний момент до 5% перевищує точно таке ж значення в минулих серіях, завдяки чому полегшується засипка і підйом на височинах.

Зменшення витрат на ТО до 20%

Не можна не відзначити тривалий експлуатаційний період нових моделей Cat. Крім того, у даній техніки більш синхронізовані інтервали обслуговування, що дозволяє знизити витрати на ТО до 20% в порівнянні з попередніми версіями.

У порівнянні з минулим конструкцією новий повітряний фільтр Cat з встановленим фільтром попереднього очищення, а також фільтрами грубої і тонкої очистки відрізняється подвоєною пилеємністю. Новий поворотний гідравлічний фільтр Cat має експлуатаційний період 3000 мотогодин, що на 50% більше, ніж у попередньої версії.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин