Про компанію

Огляд кабіни кар’єрного екскаватора Cat® 6020B

Огляд кабіни кар'єрного екскаватора Cat® 6020B

Кар'єрний екскаватор Cat® 6020B з гідравлічним приводом є інноваційною версію в широкій лінійці екскаваторів Cat®. Ідеальний механізм гарантує вантажопідйомність 22 тонни. Експлуатаційна вага дорівнює 200 тоннам. Щоб забезпечити необхідне навантаження і переміщення дані екскаватори застосовуються спільно з позашляховими самоскидами.

Механізм екскаватора 6020B відомий своєю легкістю та надійністю, яка досягається без зниження рівня безпеки. Модернізована кабіна й робоче крісло оператора обладнані великими вікнами в підлозі й широкими стеклами, що гарантує ідеальну видимість. Необмежений простір огляду гусеничних стрічок і дна кар'єра дозволяє оператору приймати правильні рішення при зміні позиції екскаватора та завантаженні самоскидів. В удосконалений механізм кабіни також входять два допоміжних крісла для інструктора та спостерігача. Кабіна 6020В з трьома кріслами вперше використана в даному сегменті екскаваторів.

Модульний механізм з розбірним силовим модулем забезпечує легкий доступ до складових і прекрасну ремонтопридатність. Також даний пристрій спрощує доставку та збірку техніки безпосередньо на робочій зоні. Конфігурація з одним двигуном також полегшує процес технічного обслуговування. Модернізована система гідравліки з приводом від двигуна Cat® потужністю 778 кВт гарантує кращу в своєму роді продуктивність системи.

Огляд кабіни кар'єрного екскаватора Cat® 6020B 1
Огляд кабіни кар'єрного екскаватора Cat® 6020B 2
Удосконалена кабіна та робоче місце оператора

Кар’єрний екскаватор Cat® 6020B обладнано модернізованою конструкцією кабіни та робочої зони. Це дозволяє підвищити рівень продуктивності та надійності. Покращена кабіна має ідеальну видимістю, високий рівень комфорту та можливість більш легкого навчання в процесі використання.

Робоча зона оператора характеризується відмінними можливостями налаштування для адаптації машини до особистих уподобань оператора. Підвісний пристрій та підлокітники можна зі зручністю налаштувати під будь-якого оператора. Також передбачена можливість зміни яскравості та контрастності екрану згідно з умовами навколишнього середовища та уподобаннями оператора. Система кондиціювання повітря забезпечує автоматичну підтримку необхідної температури.

За рахунок пристрою кабіни на амортизаторах істотно знижується вібраційне навантаження, що знижує рівень втоми оператора. Відсутність сходинок на підлозі кабіни необхідно для усунення травмонебезпечних перешкод. Також конфігурація кабіни включає в себе допоміжну кнопку аварійної зупинки, яка доступна з додаткових місць.

Крісло інструктора знаходиться поруч з основним, що гарантує ідеальну видимість робочої зони та полегшує роботу в процесі навчання. Місце спостерігача розташоване за кріслом оператора й надає простір для розташування ноутбука, а також вільний огляд робочого простору оператора та зони ведення робіт.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин