Про компанію

Огляд колісних навантажувачів Cat 966 GC

Огляд колісних навантажувачів Cat 966 GC

Колісний навантажувач Cat 966 GC гарантує безперебійне функціонування та тривалий термін роботи у величезному спектрі застосувань, коли потрібна універсальна та доступна за вартістю машина.

Навантажувач обладнаний двигуном Cat C9.3B, який характеризується максимальною потужністю в 239 кВт і повністю відповідає всім вимогам нормативів Tier 3. Він складається з інноваційної системи впорскування пального із загальною паливною рампою. Вентилятор з регульованою швидкістю обертання з гідравлічним приводом та електронним керуванням у поєднанні із системою керування холостим ходом двигуна Cat гарантує зменшення паливної витрати та рівня шуму. Автоматичний реверсивний вентилятор, який встановлюється на замовлення, дозволяє очищати комірки радіаторів за умов надмірних забруднень. Крім того, пропонується система охолодження для експлуатації в умовах високих температур навколишнього середовища.

Модернізований навантажувач використовує планетарну коробку передач 4F/4R з перемиканням під навантаженням та електронним регулюванням, яке вироблено та спроєктовано компанією Caterpillar. Крім цього, він обладнаний системою перемикання передач з одинарною муфтою зчеплення, компенсацією тиску та електронним регулюванням, що гарантує м'яке та якісне перемикання передач у всіх режимах.

Перевірена досвідом Z-подібна конструкція гарантує високі характеристики завантаження та високе виривне зусилля при застосуванні з ковшами Cat високопродуктивної лінійки. Гідравлічна система навісних пристроїв з регулюванням по навантаженню безперебійно регулює витрату та тиск згідно з експлуатаційними умовами, знижуючи навантаження на насос та загальний рівень споживання пального.

Величезний вибір навісних знарядь складається з ковшів високопродуктивної лінійки Cat, які характеризуються розширеним дном, широким отвором та зігнутими бічними пластинами. Завдяки цим конструктивним характеристикам оператори можуть досягти приблизно на 10% вище коефіцієнт наповнення ковша в порівнянні з попередніми моделями, покращуючи тривалість циклу і зменшуючи паливну витрату. Крім того, є органи управління і пристосування для оперативної зміни навісних пристосувань Cat Fusion. У поєднанні з опціональною гідравлікою управління третьою опцією навантажувач дозволяє застосувати широкий спектр знарядь Cat Work Tools.

Огляд колісних навантажувачів Cat 966 GC 1
Огляд колісних навантажувачів Cat 966 GC 2
Кабіна оператора та комфорт технічного обслуговування

Ергономічна і проста система управління навантажувачем 966 GC має у своєму розпорядженні екран інтерфейсу оператора з п'ятьма аналоговими покажчиками, кольоровими індикаторами і рідкокристалічним дисплеєм, що дозволяє оператору швидко відстежувати роботу систем транспорту. Елементи керування навісними пристроями, що не потребують значних зусиль при застосуванні, обладнані вимикачем дистанційного типу для збільшення комфорту оператора.

Похилі сходи та вбудовані поручні розміщені з обох боків навантажувача для забезпечення доступу до кабіни та повітряного фільтру двигуна з урахуванням вимог безпеки. Габаритне плоске вітрове скло, яке не має спотворень, традиційна камера заднього огляду та зовнішні дзеркала із встановленими точковими дзеркалами забезпечують кругову видимість. Система кондиціонування повітря, обладнана 10-ма вентиляційними отворами з решіткою, також входить у традиційну комплектацію.

Доступ із рівня ґрунту до централізованих вузлів ТО мінімізує час обслуговування. Габаритні бічні панелі капота двигуна, і відкидні задні ґрати надають ергономічний доступ до вузлів щоденного ТО, точок змащення, фільтрів та отворів для відбору проб рідин.

до всіх новин

інші Новини

12.04.2024

ЦЕППЕЛІН УКРАЇНА ПРИЙНЯЛА УЧАСТЬ У MINING RECOVERY CONFERENCE.
дізнатись більше

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше
перейти до всіх новин