Про компанію

Огляд компонентів конструкції потужних котків CAT® СР68B

Огляд компонентів конструкції потужних котків CAT® СР68B

Коток СР68B поєднує в собі продуктивність світового масштабу і вражаючий комфорт оператора, залишаючись традиційно зносостійким, надійним і максимально простим в плані обслуговування.

Модернізована вібросистема

В котках серії В застосовуються перевірені капсульні системи вібрації Cat. Пристрій системи знижує ймовірність засмічення, яка характерна для всіх систем, оснащених металевими обважнювачами. Гарантуючи вражаючу надійність та продуктивність капсульна вібросистема майже не потребує обслуговування. Перше планове ТО виконується через 3000 годин.

Максимум амплітуди

Модель СР68B гарантують високу ступінь ущільнення за рахунок підвищеної амплітуди. Підвищена амплітуда є однією з найбільш високих в промисловості та гарантує величезну здатність по передачі енергії стиснення в ґрунт.

Автоматична вібраційна система

У модель встановлена автоматична вібраційна система. При опущенні швидкості ходу ущільнювача нижче необхідного значення вібрація відключиться. У разі відновлення руху вібрація також буде відновлена при досягненні необхідної швидкості. Дана система гарантує рівномірну і ефективну роботу.

Кулачковий барабан

Кулачковий барабан – бездоганне пристосування для експлуатації із зв'язним або напівзв’язним ґрунтом. Воно може бути обладнано унікальними овальними або стандартними кулачками квадратної конфігурації Cat. Такі кулачки гарантують більш поглиблене потрапляння в шар, забезпечуючи ідеальне ущільнення зв'язного ґрунту в порівнянні з кулачками інших конфігурацій. Оптимальні значення продуктивності в процесі взаємодії з напівзв’язним ґрунтом. Підвищена висота гарантує якісне ущільнення. Разом з тим величезна площа поверхні кулачка виключає глибоке проникнення.

Огляд компонентів конструкції потужних котків CAT® СР68B 1
Огляд компонентів конструкції потужних котків CAT® СР68B 2
Ефективна силова передача

Унікальна ходова система з двома насосами CAT® гарантує стабільну витрату мастила для безперешкодного подолання пагорбів і керування опціями відвалу. Також тепер система обладнана електронним управлінням для досягнення максимальної продуктивності. Ходова система, оснащена двома насосами, гарантує роздільний потік гідравлічного мастила до задніх коліс і барабану для виняткового зусилля тяги в процесі ущільнення товстих шарів ґрунту, що відрізняється м'якістю і рихлістю або при експлуатації на крутих пагорбах, а також вражаюче управління при переміщенні вперед або назад по ухилу.

Дизельний двигун CAT® з технологією ACERT

Віброущільнювачі ґрунту СР68B оснащені двигуном CAT® c системою ACERT, яка гарантує високу ступінь ефективності, ергономічність обслуговування та підвищену ступінь потужності, а також низький рівень шуму. З метою відповідності нормативам на викиди забруднюючих компонентів при розробці двигуна CAT® застосовувалася система ACERT. Це нововведення гарантує більш чисте згоряння у всіх умовах експлуатації із заощадженням результативності застосування пального.

Велика охолоджуюча система

Котки оснащені великою системою охолодження і вентилятором з регульованою швидкістю обертання. Велика система дозволяє зберігати робочу температуру в допустимих значеннях. Вентилятор з регульованою швидкістю коливання зменшує відбір потужності, працюючи лише з такою швидкістю, яка потрібна для охолодження системи. Зменшення відбору потужності забезпечує ефективність застосування пального.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин