Про компанію

Огляд компонентів навантажувально-транспортної машини для підземних робіт Cat® R1700G

Огляд компонентів навантажувально-транспортної машини для підземних робіт Cat® R1700G

Вантажно-доставочна машина для підземних робіт Cat® R1700G обладнана двигуном C11, який функціонує безперебійно і гарантує оптимальний рівень потужності при здійсненні найбільш складних гірських маніпуляцій. Двигун відповідає всім вимогам з охорони навколишнього середовища. Продуктивне управління пальним гарантує оперативну реакцію, відмінну продуктивність та максимально тривалий експлуатаційний період.

Значний запас крутного моменту

Гарантує безперебійне функціонування на граничних навантаженнях, які утворюються в разі врізання, відкату і подолання крутих пагорбів. Максимальні показники крутного моменту відповідають точкам перемикання передач, завдяки чому вдається домогтися підвищеної продуктивності та скорочення робочого циклу.

Радіатор

Модульна конфігурація радіатора з гратами поворотно-відкидного типу відкриває вільний доступ для чищення і ремонту. Вбудований в радіатор покажчик рівня охолоджуючої рідини дає можливість безвідмовно і оперативно здійснювати контрольні перевірки.

Поршні

Мастильне охолодження підвищує відведення тепла від поршнів і продовжує експлуатаційний період.

Турбонаддув проміжного охолодження

Поетапне охолодження сприяє подачі більш холодного і теплого повітря, що в свою чергу призводить до більш повного паливного згоряння, зменшення паливної витрати і концентрації шкідливих компонентів у відпрацьованих газах.

Електронна технологія впорскування пального EUI

Надійна електронна система прямого впорскування пального під великим тиском контролює команди оператора і показники датчиків, гарантуючи оптимальну продуктивність двигуна.

Огляд компонентів навантажувально-транспортної машини для підземних робіт Cat® R1700G 1
Огляд компонентів навантажувально-транспортної машини для підземних робіт Cat® R1700G 2
Силова передача: коробка передач

Призначена на тривалий експлуатаційний термін коробка передач з функцією перемикання під навантаженням Cat гарантує м'яке перемикання швидкостей, підвищений коефіцієнт передачі крутного моменту і ефективність в найбільш складних експлуатаційних умовах.

Планетарна коробка передач з функцією перемикання під навантаженням

Чотириступінчаста планетарна коробка з перемиканням під навантаженням і двигун C11 створюють єдиний модуль, який забезпечує передачу стабільної потужності в широкому спектрі робочих швидкостей.

Зносостійка конструкція

Перевірена планетарна коробка передач з функцією перемикання під навантаженням призначена на більш тривалий експлуатаційний період в складних умовах підземних гірничих маніпуляцій до капітального ремонту.

Електронне регулювання

Електронне регулювання гарантує збільшення продуктивності завдяки м'якому переключенню передач під навантаженням.

Гідравлічний трансформатор

Передає максимальну потужність двигуна на колеса, гарантуючи підвищену результативність функціонування силової передачі.

Автоматична коробка передач

Збільшує комфорт роботи оператора і оптимізує продуктивність моделі R1700G. Передбачена можливість вибору автоматичного або ручного режиму перемикання передач.

Механізм перемикання коробки передач в нейтральну позицію

У разі натискання оператором лівої педалі гальма включаються робочі гальма і разом з тим коробка передач переходить в нейтральну позицію. Разом з тим підтримується висока швидкість обертання колінчастого двигуна для забезпечення роботи системи гідравліки в повній мірі та якісного здійснення земляних і навантажувально-розвантажувальних маніпуляцій.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин