Про компанію

Огляд компонентів самоскида CAT® 785D

Огляд компонентів самоскида CAT® 785D

Модель позашляхового самоскида 785 D гарантує високу ступінь продуктивності та зручності. Характеризується вражаючою довговічністю. Машина розрахована на здійснення високопродуктивних транспортувань в кар'єрах і по дорожньому покриттю. Застосовуючи цю техніку, можна знизити питому ціну перевезення продукту.

Зносостійкий механізм гарантує тривалий експлуатаційний період техніки. Прості маніпуляції ТО гарантують відмінну надійність і довгий термін роботи при мінімальних експлуатаційних витратах.

Двигун

Самоскид обладнано двигуном Cat 3512C, який характеризується чудовою потужністю і гарантує повне згоряння пального і збільшений коефіцієнт корисної дії. Двигун відповідає всім нормативам США за шкідливістю відпрацьованих газів Tier 2, заданим Агентством охорони навколишнього середовища (ЕРА).

3512C функціонує з високим ККД до 4267 м над рівнем моря. Запас крутного становить 23% і дає можливість розвивати велике зусилля тяги в процесі розгону в разі подолання крутих пагорбів і бездоріжжя. Високі показники крутного моменту відповідають точкам перемикання передач, завдяки чому вдається прийти до стовідсоткової продуктивності та знизити робочий цикл.

Двигун відрізняється максимальною робочою ємністю, зниженою швидкістю обертів і здатний розвинути робочі швидкості при невисокій швидкості коливання. За рахунок цього підвищується експлуатаційна готовність самоскида.

Електронний пристрій забезпечує надійний захист двигуна в процесі холодного пуску, при роботі на значній висоті над морем, в разі засмічення повітряного фільтру та високій температурі вихлопних газів, а також від збільшення максимально прийнятних значень обертів двигуна (ARC).

У разі переміщення під ухил додатково використовується функція гальмування двигуном, що працює в режимі компресора. Разом з тим блок регулювання двигуном відключає впорскування пального в циліндри, що дозволяє збільшити ефективність пального.

Огляд компонентів самоскида CAT® 785D 1
Огляд компонентів самоскида CAT® 785D 2
Конструкція

Надійна зносостійка рама Caterpillar – гарант довговічності моделей самоскидів 785D. Ця рама відрізняється коробчастим перетином і складається з двох штампованих і 24 литих деталей в ділянках концентрації напружень. Ці компоненти зміщені безперебійними зварювальними швами глибокого проплавлення по всьому контуру з'єднання, що дозволяє підвищити зносостійкість пристрою на скручуючі навантаження без допоміжного підвищення ваги.

Відкрита система рами коробчастого перетину гарантує легкий доступ до складових силової передачі, що дозволяє знизити час, який потрібен на демонтаж і подальшу установку, а також істотно знижуються витрати на ремонтування. Піднятий і зафіксований кузов забезпечує можливість отримати легкий доступ до коробки передач.

Самоскид також оснащено кабіною з системою для захисту при перекиданні ROPS з 4-ма стійками.

З метою зниження вібраційних коливань і шуму система ROPS монтується на головну раму на пружних опорах і являє собою складову рами моделі 785D. Пристрій ROPS / FOPS виконує функцію захисту оператора з 5 сторін.

Для зниження ударних навантажень використовується підвісний пристрій, завдяки чому продовжується експлуатаційний період рами і забезпечується більш м'який хід.

Рульове керування

Гідравлічна система гарантує відмінну м'якість і точність управління технікою. Окремий контур перешкоджає проникненню забруднюючих речовин в систему, завдяки чому значно збільшується термін служби.

Технологія додаткового рульового управління складається з гідравлічних акумуляторів, які забезпечують виконання трьох поворотів самоскида на 90 градусів при поломці двигуна.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин