Про компанію

Огляд модельного ряду асфальтоукладальників Weiler

Огляд модельного ряду асфальтоукладальників Weiler
Weiler E1250B

Антисегрегаційні колісні перевантажувачі Weiler E1250B використовують для безконтактного і безперебійного укладання асфальтобетону.

Характеристики:

  • Двигун і привід марки Caterpillar
  • Платформа оператора розміщена у фронтальній частині
  • Запатентована камера змішування
  • За допомогою здвоєного шнека вдається повторно змішувати згенеровані частки, як за розміром, так і по температурі, і звузити потік продукту для потрапляння на конвеєр
  • Конвеєр з можливістю зміни швидкості

Завдяки встановленню в асфальтоукладальник Weiler E1250B бункерної вставки оператор може впоратися з великими обсягами робіт швидше. Дана опція багатофункціональна, що гарантує укладання зі зміщенням при виникненні перешкод, струн або інших причин, що ускладнюють розташування вантажного транспорту перед укладальником.

Weiler E1650

За рахунок місткості 13,6 тон продукту, шнеків з трикроковими витками і високій потужності, модель E1650 забезпечує підтримку робочого процесу дорожньо-будівельної колони зі зменшенням фракційної і температурної сегрегації, гарантуючи зведення рівних і якісних доріг.

Регулювання швидкості елеватора і конвеєра дає можливість підтримувати загальний рівень продуктивності укладання дорожнього полотна зі зменшенням амортизації. В процесі налаштування швидкості ланцюга згідно з робочим темпом, знижується число її обертів, і кожна пластина дозволяє переносити велику порцію продукту, за рахунок чого вдається знизити сегрегацію матеріалу.

Ширина по шинам 2,6 метрів гарантує гарний простір для взаємодії оператора з ґрунтом. Оптимальна ширина шин і функція заднього підрулювання при внутрішньому повороті 4,8 метрів дозволяють досягти відмінної маневреності на вузьких дорогах і обмежених робочих площах.

Опційна система контролю бункера має свій звуковий сенсор, за допомогою якого можна вимірювати число продукту в бункері. Завдяки системі контролю укладальника вдається контролювати швидкість розвантажувального обладнання і підтримувати постійний рівень матеріалу.

Платформа, яка переміщається на 610 мм і ергономічні органи управління, знаходяться у фронтальній частині асфальтоукладальника Weiler E1650 для досягнення високого рівня комфорту і хорошого огляду. Робочий простір оператора має можливість переміщення від борта до борта за рахунок підвісного крісла з ергономічною спинкою, підігрівом і обертанням на 357 градусів.

Огляд модельного ряду асфальтоукладальників Weiler 1
Огляд модельного ряду асфальтоукладальників Weiler 2
Огляд модельного ряду асфальтоукладальників Weiler 3
Weiler E2850B

Литі шнеки з трикроковими витками, що знаходяться на основі проміжного бункера з місткістю 25 тон, використовуються в цілях зменшення сегрегації для безперебійної роботи.

Розвантажувальний конвеєр з можливістю зміни швидкості підлаштовується під швидкість машини автоматично, знижуючи швидкість зносу ланцюгів і витрат на технічне обслуговування. Крім того, вдається досягти істотного поліпшення якості продукту, оскільки переноситься більше матеріалу при низьких оборотах, що зменшує сегрегацію.

Литі шнеки для складних експлуатаційних умов в бункері мають механізм з товщиною, що може звужуватися і гарантують допоміжну подачу продукту в ділянки з підвищеним зносом.

За допомогою автоматичного гідравлічного натяжителя ланцюга вдається встановлювати потрібний рівень натягу ланцюга кожні 40 годин. Правильний натяг дозволяє значно продовжити експлуатаційний період частин асфальтоукладальника Weiler E2850B, які зношуються, а автоматична робота означає, що на одну позицію самостійного обслуговування буде менше.

За допомогою гідравлічної перегородки вдається керувати потоком продукту, який потрапляє в елеватор для досягнення більш якісного розвантаження з машини. Маркери, в свою чергу, вказують на оптимальну робочу позицію.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин