Про компанію

Огляд нового механічного бульдозера Cat® D6 GC

Огляд нового механічного бульдозера Cat® D6 GC

Модернізований і простий в обслуговуванні бульдозер Cat D6 GC з перевіреними вузлами дозволяє отримати відмінну ефективність та економічність робіт. Повністю механічні деталі та надійна конструкція підходять для експлуатації в самих різних умовах і служать гарантом високої окупності фінансових вкладень. Модель D6 GC оснащена двигуном з номінальною корисною потужністю 158 кВт і масою в межах від 21 630 до 22 710 кг.

Повністю механічний

Бульдозер D6 GC обладнано протестованим двигуном Cat 3306. Триступенева планетарна коробка передач з регулюванням під навантаженням та унікальний двигун крутного моменту Caterpillar забезпечують передачу більшої корисної потужності на ґрунт для досягнення вражаючої продуктивності в широкому діапазоні робіт. Всі ці механічні частини створюють хорошу силову передачу, зручну в діагностиці та обслуговуванні навіть на віддалених місцевостях.

Легкість використання

Добре знайома операторам система повороту завдяки фрикційним муфтам і гальмам, стандартним органам управління відвалом й аналоговим дисплеєм забезпечує легкість та зручність використання. Існують варіанти виконання бульдозера з відкритою та закритою кабіною, а також встановленою системою захисту при перекиданні ROPS / FOPS для забезпечення додаткового комфорту, ідеальної видимості та підвищеної безпеки. Підресорне крісло має вбудований ремінь безпеки з інерційною котушкою. Система кондиціювання повітря в кабіні значно підвищує рівень комфорту оператора.

Ходова частина з піднятою зірочкою гарантує м'який безпечний хід машини і величезну площу взаємодії гусеничних стрічок з опорною поверхнею для підвищення стійкості та ефективності. Важкі вузли і агрегати знаходяться внизу машини для більш низького центру ваги.

Огляд нового механічного бульдозера Cat® D6 GC 1
Огляд нового механічного бульдозера Cat® D6 GC 2
Легкість технічного обслуговування

Простота експлуатації – основна характеристика моделі D6 GC. Перевірені системи і наявні запасні частини значно полегшують технічне обслуговування і ремонт навіть на віддалених зонах.

Ефективна охолоджувальна система з алюмінієвими плоскими ребрами характеризується високим рівнем міцності та зниженою ймовірністю засмічення, гарантуючи безперебійне функціонування у всіляких кліматичних умовах.

Піднесена зірочка полегшує технічне обслуговування за рахунок модульних вузлів та агрегатів, які зручно встановлюються. Сегментні зірочки легко змінюються. Високоміцна конструкція ходової частини забезпечує стійкість та довговічність. Двокомпонентна рама опорних котків оснащена натяжителем, який не вимагає обслуговування, а герметична та змащена гусенична стрічка виключає внутрішнє зношування та збільшує експлуатаційний період втулки.

Централізовані вузли та невелика кількість точок змащення моделі D6 GC значно прискорюють щоденне технічне обслуговування.

Техніка для самих різних видів робіт

Напівуніверсальні відвали SU, що відрізняються підвищеною місткістю, значно підвищують продуктивність. Поворотний відвал з механічною системою управління для відповідних маніпуляцій. Задня навісна система: розрихлювач або жорстка зчіпна конструкція. Кілька версій лебідок, установлюваних дилером.

Для експлуатації в важких умовах лісового господарства або при очищенні зони пропонуються всілякі допоміжні функції. Машини з кабінами та навісами можна обладнати дугами для захисту від падаючих предметів. Щоб захистити робочий простір оператора бульдозера, пропонуються фронтальні, бічні, задні, дверні сітки.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин