Про компанію

Огляд параметрів та особливостей бурового станка Cat® MD6250

Огляд параметрів та особливостей бурового станка Cat® MD6250

Буровий станок Cat® MD 6250 гарантує оптимальну продуктивність буріння за один або кілька проходів. Автоматичне функціонування наділяє станок кращими робочими характеристиками для максимального ресурсу ріжучих інструментів, точності буріння та зменшених загальних витрат на володіння. Посилена конструкція рами характеризується зносостійкими поперечними розпірками в точках підвищеного навантаження для максимальної експлуатації машини, тоді як коробчастий перетин гарантує необхідну жорсткість. Чотири регульованих домкрата, поворотний пристрій щогли та платформа приварені до головної рами для досягнення необхідної міцності й забезпечення максимально тривалого експлуатаційного періоду.

Якісне буріння твердої та м'якої породи

Характеризуючись відмінною продуктивністю при занурюваному бурінні як твердих, так і м'яких порід, ця машина здатна пробурити свердловини діаметром від 150 до 250 мм з навантаженням на долото 22 321 кг і 32 655 кг для 11,2-метрових і 13,7-метрових щогл. Буровий станок досягає глибини свердловин при бурінні в один захід 11,2 м і 13,7 м, а 11,2 метрова щогла здатна забезпечувати глибину свердловин при багаторазовому бурінні, що досягає 53,6 м, в той час як 13,7-метрова щогла при багаторазовому заході пробурює глибину до 37,9 м.

MD6250 відрізняється гнучкістю та підвищеною маневреністю й здійснює кутове буріння від 0 до 30 градусів з кроком в 5 градусів. Машина відрізняється кутом в'їзду в 15 градусів для легкого доступу до рампи і може в'їжджати по укосам до 26 градусів для доступу до майданчика. Багатофункціональний буровий станок з опцією обертання гусениць в протилежних напрямках для забезпечення кращої спритності може бути обладнаний потрійними ґрунтозачепами 600 мм для маніпуляцій з твердою породою або потрійними ґрунтозачепами 750 мм для взаємодії з м'яким ґрунтом. Завдяки трьохточковій незалежній підвісці машина має можливість пересуватися по нерівностях без передачі надмірного скручуючого навантаження на основну раму.

Огляд параметрів та особливостей бурового станка Cat® MD6250 1
Огляд параметрів та особливостей бурового станка Cat® MD6250 2
Підвищена потужність та ефективність

Потужна силова передача бурового станка MD6250 працює спільно з двигуном Cat® C27 ACERT потужністю 655 кВт при 1800 оборотах на хвилину, який легко налаштовується під стандарти на викиди шкідливих компонентів. Змінний обсяг повітря, що подається, забезпечує знижене до 50% навантаження на двигун для значного збільшення паливної результативності. 500-годинні інтервали обслуговування двигуна та повітрозабірних фільтрів дозволяють зменшити довгострокові експлуатаційні витрати.

Створений для буріння в різних складних експлуатаційних умовах станок MD6250 гарантує ефективну роботу на схилах в межах до 4750 м.

Традиційний робочий діапазон температури навколишнього середовища коливається в межах -1 до 52 градусів. Комплектація для роботи в умовах екстремально низьких температур дозволяє працювати при -40 градусів.

Додаткові опції збільшують точність буріння

Буровий станок MD6250 відрізняється традиційними допоміжними опціями автоматичного доповнення для підтримки циклу і точності буріння, зменшення витрат на вибухонебезпечні речовини при роботі, підвищенні результативності вибухових робіт й оптимізації однорідності навалу руди для зменшення майбутніх витрат.

Додаткова система допомоги при автоматичному бурінні контролює кожен етап циклу буріння для полегшення роботи оператора та збільшення точності. Традиційна система Cat® Product Link відповідає за управління парком техніки за допомогою звітів з можливістю налаштування та топографії.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин