Про компанію

Огляд переваг кабіни оператора скреперів серії H

Огляд переваг кабіни оператора скреперів серії H

Скрепери лінійки H – це збільшена кабіна та більш комфортний робочий простір. Розширені дверні прорізи роблять вхід і вихід ще простіше. Розширена площа скління збільшує видимість біля машини.

Робочий простір оператора категорії Н має зручне планування і являє собою ергономічний, якісний та надійний простір для керування технікою. Зручне розміщення інструментів управління, важелів, перемикачів і приладів збільшує ефективність роботи і дозволяє знизити втому оператора.

Кабіна надає відмінну видимість робочої зони біля машини. Вікна забезпечують відмінну видимість простору перед машиною і ріжучою кромкою. Пристосування кондиціонування повітря переміщено за кабіну, що значно покращує видимість оператора.

Рульова колонка

Телескопічна система рульової колонки і можливість управління її нахилом забезпечують збереження зручної позиції в процесі управління скрепером незалежно від параметрів зростання оператора.

Традиційні опції забезпечення комфорту

Кабіна лінійки Н обладнана опціями, які збільшують комфорт оператора. Традиційна комплектація опцій передбачає: гачок для речей, полку для зберігання, обладнання кондиціонування та прилад опалення, набір для під'єднання радіоприймача.

Огляд переваг кабіни оператора скреперів серії H 1
Огляд переваг кабіни оператора скреперів серії H 2
Додаткове спорядження

У скреперах лінійки Н використовується крісло Cat Comfort з підвищеним поздовжнім ходом, що дозволяє оператору встановити позицію для кращого комфорту та підвищеної продуктивності. Крісло повертається на кут до 30 градусів вправо для ще більш зручної позиції та на кут до 30 градусів вліво для забезпечення входу в кабіну та виходу з неї. Щоб досягти ідеального комфорту скрепери лінійки Н обладнані підвісним пристроєм сидіння Cat Advanced Ride Management, де використовуються методи активної підвіски для зниження вібраційних коливань і зниження до мінімуму високих навантажень на оператора в кінці ходу поршня.

Суміщені технологічні рішення

Опції Sequence Assist, Load Assist, а також опція контролю профілю Cat, які можна замовити окремо, роблять безліч опцій автоматизованими.

Т-подібний важіль управління навісним обладнанням

За допомогою важеля нової конструкції вдається керувати всіма опціями скрепера за допомогою однієї руки. Важіль, який не вимагає додаткових зусиль та ергономічне керування за допомогою кнопок з коліщатка для великого пальця розміщені зручно, зводячи до мінімуму переміщення руки оператора.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин