Про компанію

Огляд переваг конструкції автогрейдера Cat® 160

Огляд переваг конструкції автогрейдера Cat® 160
Несучі системи, зчіпні пристосування, поворотний круг і відвал

Компанія Caterpillar розробила компоненти рами автогрейдера Cat® 160 і тягової рами таким способом, щоб забезпечити максимальну точність і ефективність. Цілісний поворотний круг з кованої сталі розрахований на високі механічні напруги, а система змінних зносних компонентів дає можливість мінімізувати час обслуговування й витрати.

У шарнірному кріпленні напіврам використовується конічний роликовий підшипник великого діаметру, який потрібен для рівномірності розподілу навантаження і м'якої роботи. Дане кріплення герметизоване для захисту від проникнення бруду, а за допомогою стопорного пальця вдається запобігти повороту шарнірного зчленування для надійності в процесі обслуговування або перевезення.

Легке ТО для кращої технічної готовності

Тяговий зчіпний механізм, коло повороту й відвал категорії М забезпечують потрібну щільність прилягання. Прокладка й зносні деталі тягового бруса легко встановлюються й змінюються, що істотно зменшує час простою. Зносостійкі вставки з нейлону підвищують момент обертання поворотного круга й продовжують експлуатаційний період складових. Зносні деталі, виконані з латуні між вузлом кріплення відвалу й самим відвалом, легко фіксуються й змінюються. В системі кріплення відвалу без прокладок деталі поперечки забезпечують зсув по вертикалі й горизонталі за допомогою спеціальних болтів, вони мінімізують рівень вібрації й гарантують точне регулювання відвалу.

Кут повороту відвалом і відвал

Збільшений нахил і пророблена кривизна відвалу підвищують продуктивність переміщення продукту вздовж відвалу.

Загартовані направляючі й ріжучі елементи, ножі та болти, призначені для складних експлуатаційних умов, гарантують високий рівень надійності та тривалий експлуатаційний період відвалу. За допомогою сполучної балки вдається здійснювати установку в крайні позиції з метою спрощення появи укосів і траншей, а також для зачистки траншей.

Огляд переваг конструкції автогрейдера Cat® 160 1
Огляд переваг конструкції автогрейдера Cat® 160 2
Гідравліка

Завдяки перевіреній системі з регулюванням навантаження та інноваційній електричній гідравліці вдається досягти точного керування навісними системами та ефективності, полегшуючи роботу оператора. Витрата гідравлічного мастила відповідає потужності, що виключає перегрів і знижує споживання електрики.

  • Точні й стандартні переміщення техніки гарантують різну витратуа для поршневої та штокової порожнин гідравлічного циліндра, забезпечуючи стабільну реакцію обладнання.
  • Збалансована витрата забезпечує безперебійність роботи обладнання без зупинки частоти обертання двигуна і швидкості функціонування техніки.
Плаваюча позиція відвалу

Дає можливість вільного пересування відвалу під впливом власної маси. Коли гідравлічні циліндри розташовані в плаваючому режимі, відвал здатний повторювати нерівності ґрунту, а нахил регулюється оператором за допомогою іншого підйомного циліндра.

Автономна подача мастила

За допомогою підвищеній подачі мастила вдається запобігти появі забруднення і досягти оптимального рівня охолодження мастила. В результаті зменшується рівень накопичення тепла в системі і значно підвищується експлуатаційний період комплектуючих автогрейдера Cat® 160. Шланги Cat® XT дозволяють використовувати високі показники тиску з метою досягнення максимальної потужності і мінімізації часу простою автогрейдера.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин