Про компанію

Огляд переваг телескопічних навантажувачів Cat®

Огляд переваг телескопічних навантажувачів Cat®

Дизайн телескопічного навантажувача та тип здійснюваних ним функцій багато в чому схожі на традиційні навантажувачі. Крім того, телескопічна стріла гарантує універсальність техніки за рахунок зміни геометричних параметрів та активних деталей.

Серед найпоширенішої техніки механізовані агрегати, призначені для взаємодії з піддонними вилами або захоплюючими пристроями.

Загальні особливості

Захоплення, утримання та переміщення з одного місця на інше є безпосередніми опціями телескопічних навантажувачів. За рахунок універсальності техніки вдається успішно замінювати штат агрегатів, які раніше відповідали за здійснення різнопланових маніпуляцій. Наприклад, кран, який спочатку використовується для пересування об'єкта з платформи, на даний момент вже не актуальний. Його опції повністю замінюються телескопічною стрілою і необхідним видом комплектуючих деталей для роботи з предметом.

Основною перевагою телескопічних навантажувачів є можливість роботи з важкими вантажами. Земляні роботи можна замінювати за допомогою спеціального ковша телескопічного навантажувача. Обмеження вантажопідйомності безпосередньо залежать від якості зчеплення коліс з покриттям, на якому здійснюються роботи. Збільшення універсальності машини досягається за рахунок системи противаг, що встановлюється ззаду. Завдяки цьому вдається наблизитись до потужності двох з половиною тонн. Крім цього, розрахункові значення вантажопідйомності демонструють максимальне значення при значенні кута стріли в 70 градусів.

Особлива увага споживачів акцентується на великі показники маневреності. Загальна площа, де працюють телескопічні навантажувачі, становить трохи більше чотирьох квадратів. Завдяки цьому техніка може ідеально справлятися зі своїми завданнями в обмежених та тісних умовах. Телескопічні навантажувачі дають можливість полегшити і в кілька разів прискорити виконання майже будь-яких операцій за рахунок своїх характеристик та додаткового оснащення.

Як правило, в пристрій стріли вносяться окремі технічні зміни, що дозволяють підвищити в кілька разів потенціал роботи. З цією метою необхідно встановити спеціальні накладки, які беруть на себе величезні навантаження, збільшуючи час зносу внутрішніх компонентів і механізмів стріли. Ціна цих матеріалів незначна.

Огляд переваг телескопічних навантажувачів Cat® 1
Огляд переваг телескопічних навантажувачів Cat® 2
Безпека та ергономічність

Особливий акцент робиться на комфорт та забезпечення нормативних трудових умов. Кабіна оператора має засоби аварійного інформування у разі перевищення нормативів вантажів. Оператор також отримує відомості перед можливим відхиленням навантажувача від точки основи або за його можливого падіння.

Містка кабіна надає оператору високий рівень комфорту та зручностей, за рахунок чого ефективність роботи оператора підвищується в рази.

Методи доставки на пункт призначення

Телескопічні навантажувачі без проблем вміщуються на платформи для вантажів. Разом з тим устаткування відрізняється достатніми властивостями, які дозволяють здійснити доставку власними силами. Техніка може розвивати швидкість до 30 км/год. Пересування з навантаженням задається за допомогою автоматичної трансмісії. Осьовими диференціалами досягається гальмування платформи, а допоміжна стійкість спеціальними аутригерами.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин