Про компанію

Огляд переваг трубоукладальника CAT PL87

Огляд переваг трубоукладальника CAT PL87

Трубоукладальник Cat PL87 максимально задовольняє запити клієнтів, відрізняючись високим рівнем вантажопідйомності, трудової продуктивності на височинах, комфортною експлуатацією, продуктивністю і можливістю транспортування.

Лебідки

Модернізована конструкція лебідки спільно з оновленою системою гідравліки машини підвищують рівень продуктивності техніки. Привід гака і стріли забезпечений автономними гідравлічними лебідками. Гідравлічні дискові гальма надають м'якість функціонування і гарантують надійне утримання стріли і крюка в необхідних позиціях. Модульна система з штифтовим кріпленням забезпечує оперативну зміну складових деталей і комфортне обслуговування в польових умовах. Взаємозамінність складових лебідок гака і стріли дозволяє знизити витрати і час простою. Розміри лебідки знижені для поліпшення видимості і відповідності ключовим вимогам до транспортування пристроїв по залізниці.

Противага

Удосконалений механізм противаги було посилено спеціально для збільшення вантажопідйомності. Сегменти мають форму, яка гарантує низьке розташування центру тяжіння та поліпшену видимість в передній частині і з боків. З метою досягнення кращої балансування вантажу і забезпечення вільного простору при роботі противага може висуватися за допомогою гідравлічного приводу. Сегменти фіксуються за допомогою шліцьових кріплень, що істотно спрощує їх монтаж і зняття.

Стріла

Зносостійка стріла зі зниженою масою виготовлена з високоміцної сталі для роботи в обмеженому просторі та максимальний видимості робочої зони. Змінні підшипники фіксації стріли роблять обслуговування простіше і розраховані на максимально тривалий експлуатаційний період.

Огляд переваг трубоукладальника CAT PL87 1
Огляд переваг трубоукладальника CAT PL87 2
Блоки і гак

Модернізована конструкція блоку робить краще оглядовість труби і дає можливість застосування всіх достоїнств всієї довжини стріли. Посилені підйомні частини включають блоки гака і стріли з підшипником ковзання, гак з фіксатором і держаком, і чавунні шківи. Запроваджено також новий блок звукового сигналу з болтовим фіксатором на фронтальній частині машини для комфортного зберігання блоку на період перевезення.

Тягово-зчіпний механізм

Надійна конструкція тягово-зчіпного механізму передбачає установку великого асортименту навісних систем для забезпечення максимальної функціональності.

Управління трубоукладачем

Правий джойстик передбачає управління стрілою, крюком і противагою. Зручний важіль управління, який не вимагає докладання серйозних зусиль, гарантує одночасне точне розміщення троса вантажу і стріли.

Органи управління миттєвим опусканням

Вантаж на гаку переводиться у вільне падіння на ґрунт за допомогою кнопки миттєвого скидання. Застосовується лише в складних ситуаціях, при яких необхідно терміново скинути вантаж.

Подвійна педаль гальма

Покращена маневреність та управління керма досягається за допомогою подвійної педалі гальма, особливо при функціонуванні на височинах. У гальмах є пружинне включення і гідравлічне регулювання.

Система кнопкового керування

Кнопки скомпоновані з лівої частини від оператора для ергономічності керування трубоукладачем, вибору необхідного напрямку переміщення і передачі.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин