Про компанію

Огляд переваг використання фронтального навантажувача Cat 966GC

Огляд переваг використання фронтального навантажувача Cat 966GC

Навантажувач Cat 966 GC гарантує відмінну роботу і максимально тривалий експлуатаційний період в величезному спектрі застосувань, коли потрібна універсальна і прийнятна за вартістю техніка.

Силова передача

Двигун Cat C9.3B відрізняється максимальною повною потужністю 239 кВт і відповідає всім вимогам і стандартам. Він складається з модернізованою системи впорскування пального із загальною паливною рампою, призначеною для пального, яке представлено на сучасних ринках. Вентилятор з фіксованою швидкістю обертання з гідравлічним приводом і електронним регулюванням спільно з системою управління холостим ходом двигуна Cat гарантує зменшення паливної витрати і шуму. Встановлюваний за бажанням клієнта автоматичний вентилятор забезпечує очищення осередків радіаторів за умови підвищених забруднень. Крім того, передбачена система охолодження для експлуатації при високих значеннях температурного режиму і система холодного пуску.

Модель передбачає застосування планетарної коробки передач 4F/4R з перемиканням під навантаженням і електрорегулюванням від Caterpillar. Крім цього, вона обладнана системою перемикання передач з одинарної муфтою зчеплення, компенсацією тиску і електронним регулюванням, що гарантує м'яке і якісне перемикання передач у всіх робочих діапазонах.

Перевірений досвідом Z-подібний важільне пристрій з литою поперечиною і важільною ланкою нахилу гарантує високі показники навантаження і високе виривне зусилля при застосуванні з ковшами Cat високоефективної категорії. Гідравлічна система навісних пристосувань з регулюванням по навантаженню систематично веде контроль витрати і тиску згідно з умовами застосування, зменшуючи навантаження на насос і загальну витрату пального.

Колосальний вибір навісних систем передбачає наявність високопродуктивних ковшів категорії Cat, що відрізняються збільшеною довжиною дна, величезним отвором і вигнутими боковими пластинами. Дані конструктивні характеристики дають можливість операторам отримувати на 10% більше високих коефіцієнтів наповнення ковша в порівнянні з іншими моделями, вдосконалюючи тривалість циклу і зменшуючи паливні витрата. Крім того, передбачені органи управління і пристрої для оперативної зміни навісних систем Cat Fusion.

Огляд переваг використання фронтального навантажувача Cat 966GC 1
Огляд переваг використання фронтального навантажувача Cat 966GC 2
Зручність оператора

Легка система регулювання навантажувачем 966 GC має екран інтерфейсу оператора з 5-ма аналоговими покажчиками, кольоровими індикаторами і РК-дисплеєм, за допомогою якого оператор може швидко відстежити роботу систем навантажувача. Інструменти управління навісними пристосуваннями, які не вимагають ніяких зусиль при експлуатації, обладнані дистанційним пультом для збільшення рівня комфорту фахівця.

Похилі сходи і встановлені поручні знаходяться по обидва боки техніки для надання доступу до кабіни і повітряного фільтру двигуна з урахуванням всіх вимог з безпеки. Габаритне скло в підлогу, традиційна камера заднього виду і зовнішні дзеркала з встановленими точковими дзеркалами забезпечують чудовий круговий бачення. Система кондиціювання повітря з 10-ма вентиляційними зазорами і гратами, також входить в традиційну комплектацію.

Доступ з рівня ґрунту до централізованих вузлів ТО мінімізує час техогляду. Величезні бічні панелі капота двигуна, і відкидні задні ґрати гарантують легкий доступ до ділянок щоденного техобслуговування, а також точок змащення, фільтрів і отворів для забору проб рідин.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин