Про компанію

Огляд розумного навісного обладнання CAT® SMART

Огляд розумного навісного обладнання CAT® SMART

Навісне обладнання Cat SMART дозволяє значно підвищити універсальність лінійки міні-навантажувачів, а також моделей, що відрізняються великою прохідністю серії D3. Системи управління новою навісною технікою дозволяють з легкістю адаптувати традиційні органи управління транспортом згідно з запитами до управління навісними системами SMART.

Бульдозерний відвал SMART

Навісний бульдозерний відвал SMART використовується практично для будь-яких завдань, а саме різання, транспортування і профілювання. Вигнута конфігурація відвалу гарантує скочування продукту, а трапецієвидна забезпечує виконання зрізання урівень на вертикальних поверхнях при підвищеному нахилі відвала. Стандартна модель категорії D3 розпізнає навісні пристосування і розблокує екрани дисплея, що дозволяють оператору з легкістю вибрати метод регулювання відвалом

Підбір режиму регулювання навісними системами дозволяє змінити традиційні опції джойстиків: лівий джойстик так і застосовується для управління ходом, а правий відповідає за здійснення опцій управління відвалом, таких як: нахил, підйом і поворот. Також оператор може підібрати опцію «підйом» або «нахил» для зміни циліндрів, контролюючих головні опції відвалу, краще готуючи машину до чорнової або кінцевої профілізації.

Опція ASSIST удосконалить роботу оператора, формуючи більш м'які ухили за мінімальну кількість проходів. Ця функція дозволяє координувати рух машини і відвалу для створення рівного покриття і дає можливість оператору сконцентруватися на роботі з метою досягнення бажаного ухилу.

При включеній опції ASSIST з урахуванням кута нахилу активуються допоміжні опції. Функція запам'ятовування дозволяє оператору підібрати кут нахилу відвалу і викликати дане налаштування за допомогою натискання на джойстик. Подвійне натискання кнопки пам'яті дозволяє дзеркально показати збережений в пам'яті кут нахилу на іншій стороні. Крім цього, для підвищення комфорту натискання кнопки на лівому джойстику відновлює нульовий кут нахилу, коли техніка знаходиться на рівному покритті.

Огляд розумного навісного обладнання CAT® SMART 1
Огляд розумного навісного обладнання CAT® SMART 2
Навісні системи грейдерного відвалу SMART c опцією Assist

Для міні-навантажувачів і гусеничних машин Cat лінійки D3 є в доступі грейдерні відвали Cat SMART GB120 і GB124. Точно так же, як і з бульдозерний відвал SMART, стандартна модель D3 ідентифікує грейдерний відвал і розблокує монітори, що надають функції для управління навісними пристосуваннями, забезпечуючи переналаштування джойстиків для виконання опцій навісних систем. Підбір режиму управління навісними системами забезпечує управління функціями відвалу за допомогою правого джойстика. На основному екрані додаткового монітора виводиться поперечний нахил і кут нахилу відвалу.

Опція Assist дає можливість підібрати схему поперечного нахилу вправо та вліво і забезпечує підтримку регулювань поперечного нахилу незалежно від робочого кута машини. При підборі схеми поперечного нахилу вправо, пересування правого джойстика вперед/назад дозволяє регулювати праву частину машини, забезпечуючи підйом і опущення правого циліндра підйому навісних пристосувань. Машина або навісні системи контролюють ліву частину відвалу для підтримки необхідного поперечного нахилу, забезпечуючи концентрацію оператора на управлінні правою частиною відвалу. Робота при підборі схеми поперечного нахилу вліво протилежна.

Екскаваторна зворотна лопата SMART

Нова лопата Cat® BH130 SMART створена для міні-навантажувачів гусеничного типу, а також для моделей з високим ступенем прохідності. Модернізовані навісні пристосування істотно розширюють функціонал техніки, дозволяючи здійснювати кілька завдань, серед яких очищення дренажних траншей, виїмка ґрунту, а також формування і обслуговування водостічних канав. Крім цього, зворотна лопата взаємодіє з навісними системами для 3-х точних екскаваторів Cat, а додаткова система забезпечує використання гідромеханічних навісних пристосувань. Лопата зворотного типу має механічний тип переміщення в поперечному напрямку, надаючи можливість виїмки ґрунту поблизу з будівлями і опорами, а встановлені стабілізатори є хорошою основою для виїмки ґрунту.

Зворотна лопата обладнана встановленими гідромеханічними частинами управління, активація яких відбувається за допомогою джойстиків основної машини, усуваючи потребу зняття дверної конструкції та забезпечуючи безпечну роботу оператору. Режим управління навісними системами забезпечує можливість застосування наявних джойстиків для регулювання опціями стріли, рукояті, ковша і повороту. Базова версія машини дозволяє розпізнати зворотну лопату BH130 при монтажі, а по готовності оператора включення перемикача на правому джойстику переводить систему в режим копання.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин