Про компанію

Огляд системи MineStar: пакет Cat® Detect

Огляд системи MineStar: пакет Cat® Detect

Виявлення об'єктів дозволяє гарантувати безпеку вашого персоналу та техніки за допомогою радіолокації та відеоспостереження з метою збільшення рівня усвідомленості операторів у процесі запуску двигуна та при перших секундах експлуатації машини.

Інформованість впливає на безпеку

Безпека працівників, які працюють із важкою гірничодобувною технікою, є основним пріоритетом. Функціональний Detect пакет збільшує рівень поінформованості операторів робочої області біля пілотованої та віддалено керованої техніки, у тому числі мобільні машини та стаціонарну техніку. Великий асортимент функціональних пакетів дає можливість налагодити технологію безпосередньо під завдання певного майданчика.

Видимість

Технологія огляду наземної техніки дає можливість оператору знати все, що відбувається навколо, збільшуючи рівень безпеки в процесі здійснення наземних та підземних операцій.

Система складається з декількох відеокамер, що дозволяють оператору знати, що відбувається поблизу машин. Під час здійснення підземних розробок довгими вибоями відеокамери можуть визначати людей і контролювати їх, якщо вони пересуваються вздовж вибою. Вбудовані розумні опції дають можливість поєднувати зображення та гарантують безперебійний огляд працівників.

Визначення об'єктів

Технологія Object Detection забезпечує рухому наземну техніку функції радара. Вона здатна автоматично визначати інші системи та машини в рамках критичних областей біля машини та здатна виділяти певні області огляду для демонстрації оператору локації потенційно небезпечних ділянок.

Безпека (Proximity Awareness)

Глобальні навігаційні супутникові технології для проведення наземних операцій гарантують поінформованість операторів про наближення до об'єктів.

Це дає можливість датчику визначати локацію іншої техніки та об'єктів поза зоною досяжності його радарів та дає можливість отримати дані про ділянки, які необхідно уникати з метою виключення дотику, карти дорожнього руху та інше.

Огляд системи MineStar: пакет Cat® Detect 1
Огляд системи MineStar: пакет Cat® Detect 2
Personnel

Завдяки технології Personnel вдається визначати локаційні мітки, які використовуються співробітниками в процесі роботи з технікою для розробки довгими забоями.

Технологія забезпечує дані про місцезнаходження та особу працівника.

Вона автоматично зупиняє роботу при вході сторонніх осіб в області обмеженого доступу та одночасно дає можливість технічним співробітникам здійснювати обслуговування робочої техніки.

Висновок

Cat® Detect – пакет, що входить до системи MineStar та забезпечує можливість розташування камер на будь-якій техніці, неважливо, стара чи нова, і незалежно від виробника. Це забезпечить значно кращу видимість оператора.

Крім того, ви здатні поєднати камери і радар в одну систему виявлення об'єктів, яка автоматично інформуватиме вас про загрозливу небезпеку, додати супутникові функції для видачі попередження, що сигналізує про небезпеку наближення до заборонених ділянок.

Завдяки моніторингу ременів безпеки оператори можуть бути пристебнуті, а спеціальні технологічні рішення в кабіні відразу активуються в процесі виявлення втоми або відволікання уваги оператора.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин