Про компанію

Огляд системи тролеїв від Caterpillar

Огляд системи тролеїв від Caterpillar

Тролеї Cat доступні для монтажу на моделі самоскидів Cat 795F з електричним приводом та на машини 794 AC, 796 AC, 798 AC.

Тролеї є єдиним кріпленням у цій галузі, яке повністю спроєктоване, інтегроване і зведене за технологією Caterpillar. Ними задіяний інтегрований привід змінного струму для самоскидів і передбачають спеціально зведену та детально перевірену систему візка, міцні пантографи, потрібну електричну проводку, гідравлічний клапан, електричну шафу та «залізо» для цілковитої інтеграції в гірську техніку.

Міцні пантографи виконані відповідно до особливостей Cat і чудово взаємодіють з іншими елементами, задаючи ефективне виконання робіт. Експлуатація тролеїв забезпечує зменшення витрат на пальне та обслуговування двигуна і більшу продуктивність.

Заміна дизельному пальному

Тролеї функціонують від електрики, зводячи до мінімуму застосування дизельного двигуна та застосовуючи повний потенціал електричної силової установки. Досвід свідчить, що застосування цієї силової технології гарантує до 90% зменшення швидкості згоряння дизельного пального, тому приблизна економія становитиме до 40 л дизельного пального на кілометр роботи тролея.

Огляд системи тролеїв від Caterpillar 1
Огляд системи тролеїв від Caterpillar 2
Збільшення швидкості на ухилі

У процесі переміщення із системою тролеїв Cat 795F AC здатний практично подвоїти швидкість. Результати недавніх досліджень показали стовідсоткове підвищення швидкості руху із 14 до 28 км/год після використання тролеїв. Модель Cat 795F AC у ході приєднання системи тролеїв є найпотужнішим кар'єрним самоскидом у світі сьогодні.

Допоміжне кріплення для тролеїв Caterpillar

За рахунок зниження витрати пального тролеї гарантують організаціям більш екологічне функціонування, знижуючи шкідливі викиди двигуна та збільшуючи електрифікацію кар'єру. Зменшення витрати дизельного пального знижує шкідливі викиди парникових газів та призводить до стабільного видобутку корисних копалин.

Технологія контролю швидкого падіння пантографа

Пантограф має зносостійку конструкцію, оптимізовану масу та надійні складові елементи, що збільшують довговічність та експлуатаційні властивості. У процесі роботи біля ліній високої напруги безпека є критичним критерієм. Якщо самоскид вилетить з-під тролея, технологія контролю швидкого падіння Cat виявить втрату напруги і швидко опустить пантограф перед тим, як виникне мінімальна ймовірність ураження ліній електричних передач. Ця найважливіша опція безпеки має місце лише у випадку повної системи інтеграції програми Cat Trolley Assist.

Система на 100% спроєктована компанією Caterpillar

Структура технології тролеїв Cat є спеціально спроектованою системою Caterpillar, яка виготовлена із сталевих труб холодного формування та використовується для експлуатації до 40 000 годин. Система з болтовим кріпленням для ергономічності управління та установки гарантує чудову оглядовість пантографів та тролеїв. Ця технологія проходила випробування на полігоні в Тусоні. Там кілька технологій тролеїв чудово продемонстрували себе у роботі протягом більш ніж 10 000 польових годин.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин