Про компанію

Огляд складових Cat® TH3510D, що спрощують щоденну роботу

Огляд складових Cat® TH3510D, що спрощують щоденну роботу

Телескопічний навантажувач Cat® TH3510D з телескопічною рукояткою має номінальну вантажопідйомність 3500 кг і відрізняється максимальною висотою підйому 9800 мм. Його компактний пристрій забезпечує ідеальну маневреність, а 3-секційна гідравлічна стріла з низькою фіксацією шарнірних пальців гарантує максимальну кругову видимість. Нова модель включає в себе перевірені складові трансмісії Cat® з простою та високоефективною гідравлічною системою з шестерним насосом. Все це забезпечує максимально тривалий експлуатаційний період і ефективність при низьких експлуатаційних витратах.

Модель TH3510D має новий дизельний двигун Cat C3.4B, що відрізняється високою паливною продуктивністю. Номінальна потужність машини становить 100 к.с. (75 кВт). Модель відповідає вимогам Tier 4 Final Агентства з охорони навколишнього середовища США / Stage IV ЄС на викиди шкідливих компонентів. Двигун Cat C4.4 ACERT ™ відповідає вимогам стандартів на викиди забруднюючих речовин, Tier 3 / Stage IIIA, і поставляється на ринок з менш суворими екологічними вимогами.

Чотириступінчаста коробка передач Cat надає руху обом повнопривідним мостам TH3510D і гарантує ідеальне тягове зусилля в будь-яких умовах. Диференціали з самоблокування фронтального моста сприяють поліпшенню зчеплення з мокрою дорогою. Масляні дискові гальма на обох мостах і гальмо стоянки функціонують разом з передніми гальмами. Гальмівна система розроблена таким чином, щоб спростити роботу в найбільш складних експлуатаційних умовах.

Робоча зона оператора TH3510D забезпечує комфорт і надійність. Всі опції системи гідравліки управляються за допомогою одного джойстика з трьома позиціями F-N-R. Це дозволяє одночасно управляти роботою системи приводу та стріли. Перемикачі згруповані по опціям, а нова приладова панель забезпечує відстеження робочих показників машини. Допоміжний сучасний екран забезпечує доступ до таблиць, дозволяє змінювати параметри згідно з вимогами оператора та виконання діагностичних перевірок. Він також показує зображення з працюючою камери заднього бачення. Збільшені плоскі вікна значно полегшують процес заміни скла, а влаштування підлоги забезпечує легку чистку за допомогою гнучкого футляра.

Для розширення функціоналу навантажувач TH3510D має швидкознімну муфту та встановлений IT-тримач, який сумісний з низкою моделей навантажувачів Cat з телескопічною стрілою. Для заміни обладнання передбачено допоміжне гідравлічне обладнання. Крім того, модель TH3510D може бути оснащена датчиками заднього ходу, системою зважування та системою контролю завантаження LMIS на ринках, де ці пристрої необхідні.

Легке ТО дозволяє зменшити загальну ціну володіння машиною TH3510D. Всі точки для проведення постійного обслуговування телескопічного навантажувача доступні з рівня землі, а щоденна необхідність в обслуговуванні обмежена перевіркою рівня робочих рідин і візуальним оглядом обладнання.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин