Про компанію

Огляд складових компонентів підземного навантажувача Cat R1600H

Огляд складових компонентів підземного навантажувача Cat R1600H

Підземний навантажувач R1600H відповідає за виконання найскладніших робіт в гірничодобувній сфері.

Двигун

Навантажувач обладнано двигуном Cat® C11 з системою ACERT. Даний двигун гарантує ефективне зусилля тяги в процесі копання, відкатки і перевезення по крутих ухилах. Максимальні показники крутного моменту збігаються з точками перемикання коробки передач, що гарантує ефективність та знижує тривалість циклу. Насос-форсунка високого тиску з електронним регулюванням і механічним приводом, а також система прямого впорскування пального за допомогою електроніки відстежують дії оператора та сигнали датчиків для оптимізації продуктивності двигуна. Завдяки повітряному поетапному охолодженню забезпечується зменшення витрати пального за допомогою подачі більш холодного та щільного повітря в циліндри. Разом з тим відбувається більш щільне згоряння пального та знижене формування шкідливих компонентів. Масляне охолоджування поршнів сприяє покращеному відведенню тепла і продовженому періоду експлуатації.

Дизельний фільтр сажі Cat® може застосовуватися на двигунах з комплектом для зниження сили вентиляції. Фільтр двигуна VR призводить до подальшої мінімізації викидів твердих частинок в атмосферу. Необхідно застосування дизельного пального з низьким вмістом сірки та мастила.

Коробка передач з перемиканням під навантаженням

Функціонування 4-х ступінчастої коробки передач Cat® з перемиканням під навантаженням погоджено з роботою дизельного двигуна Cat® C11, що гарантує передачу регулярної потужності у великому діапазоні обертів двигуна на будь-яких робочих швидкостях і ухилах.

Зносостійка конструкція

Перевірена коробка передач з перемиканням під навантаженням розроблена спеціально для складних експлуатаційних умов і характеризується тривалою безперебійною роботою між капітальними ремонтами.

Муфта блокування гідравлічного трансформатора

Включає в себе максимальне зусилля тяги приводу гідротрансформатора і результативність прямого приводу з включеною муфтою блокування, що забезпечує передачу високого рівня потужності на колеса, що в свою чергу дозволяє досягти вражаючих експлуатаційних показників силової передачі.

Огляд складових компонентів підземного навантажувача Cat R1600H  1
Огляд складових компонентів підземного навантажувача Cat R1600H  2
Коробка з електронною опцією авто перемикання

Підвищує результативність маніпуляцій оператора і збільшує ефективність роботи машини. Оператору надана можливість вибору між ручним і авто режимами.

Система переходу коробки передач на нейтраль

Оператор може застосувати робочі гальма і перемикати коробку передач в нейтральну позицію. Разом з тим щоб забезпечити максимальну витрату в гідравлічній системі зберігаються високі обороти двигуна, завдяки чому вдається виконувати маніпуляції виїмки і відвантаження продукту.

Бортові редуктори

Бортові редуктори Cat® функціонують спільно з планетарної коробкою передач і перемиканням під навантаженням, гарантуючи передачу максимального тягового зусилля навантажу. Вони розраховані на високий крутний момент і ударні навантаження.

Задній міст з незалежною підвіскою

Забезпечує регулярну взаємодія всіх коліс навантажувача Cat® R1600H з ґрунтом для максимального зусилля тяги і стійкості.

Гальма

Повністю герметичні мастилоохолоджувальні дискові гальма обладнані незалежними гальмівними поршнями для робочих гальм і гальма стоянки. Роздільні контури з гідравлічним приводом гарантують поліпшені робочі характеристики і надійність.

до всіх новин

інші Новини

09.05.2024

Цеппелін Україна пропонує НАВІСНЕ ОБЛАДНАННЯ – Кущоріз Сaterpillar BR318.
дізнатись більше

07.05.2024

Навчання, практика та стажування – робота у компанії вашої мрії.
дізнатись більше

12.04.2024

ЦЕППЕЛІН УКРАЇНА ПРИЙНЯЛА УЧАСТЬ У MINING RECOVERY CONFERENCE.
дізнатись більше

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше
перейти до всіх новин