Про компанію

Огляд технологічних рішень в новому екскаваторі CAT® 395

Огляд технологічних рішень в новому екскаваторі CAT® 395

Екскаватор Cat 395 відрізняється більш зносостійкою конструкцією в порівнянні з лідером даної сфери 390 F. Також ця модель збільшує продуктивність на 10% і мінімізує витрати на ТО на 20%.

У вашому розпорядженні три робочих режими: Power, Smart, Eco. Перший демонструє регулярність роботи на повній потужності. Частота коливань, а також тривалість циклів при збереженні виривного зусилля зменшується в режимі Eco. В Smart режимі робота виключається в довільній формі, автоматично зіставляючи потужність двигуна і системи гідравліки з реальними умовами копання з метою зниження паливної витрати і оптимізації продуктивності.

Велика кількість простих і ергономічних рішень дозволяє операторам і власникам застосовувати екскаватор Cat з найбільшою ефективністю.

Технологія зважування Cat Payload збільшує продуктивність навантаження за рахунок зважування продукту в ковші в процесі експлуатації. Розрахунок навантаження в теперішньому часі можна здійснювати без повороту платформи, завдяки чому вдається виключити переповнення або недостатнє заповнення самоскидів. Монітор обладнаний USB портом, що дозволяє завантажувати результати роботи зміни і зберігати відомості протягом одного місяця без потреби підключення до мережі інтернет або придбання підписки.

Огляд технологічних рішень в новому екскаваторі CAT® 395 1
Огляд технологічних рішень в новому екскаваторі CAT® 395 2

Технологія контролю профілю Cat Grade з 2D відображає зорові вказівки позиції кромки ковша щодо заданого профілю на традиційний сенсорний дисплей для більш точного профілювання. Можливе розширення до версії Cat Grade Advanced 2D або системи з 3D для допоміжного збільшення точності.

Advanced 2D складається з додаткового екрану, оснащеного сенсорним дисплеєм для створення проєкту безпосередньо на майданчику. Технологія Grade c 3D додатково оснащена опцією виявлення локації GPS і ГЛОНАСС для підвищеної точності. Встановлена система зв'язку полегшує приєднання до сервісів 3D, таким як Trimble Connected Community.

Асистент вантажних підйомів Lift Assist представляє собою модернізований елемент системи безпеки, що дозволяє виключити перекидання екскаватора CAT® 395. Завдяки йому можна оперативно розрахувати реальну масу вантажу, що піднімається і порівняти його з номінальним підйомом екскаватора. Зорові і звукові оповіщення сигналізують про місцезнаходження навантаження в допустимих межах.

Рішення «Бар'єр 2D» 2D E-Fence виключає пересування екскаватора, обладнаного ковшем або гідравлічним молотом, за рамки окремих для оператора точок. Система забезпечує захист й інших об'єктів від пошкоджень і зводить до мінімуму ймовірність штрафів, пов'язаних з ураженням комунікацій.

Крім цього, оператор не так втомлюється, як раніше за рахунок відсутності зайвих поворотів і неякісної виїмки ґрунту.

Автоматична зупинка молота Auto hammer stop запобігає виходу з ладу навісних знарядь і транспорту. Після закінчення 15 секунд безперебійного функціонування на дисплеї виникає сигнал. Молот зупиняється після 30 секунд безперебійної експлуатації.

Cat Product Link знижує управління транспортом. Завдяки бездротовій технології забезпечується регулярний потік одержуваних даних, доступ до якого доступний через онлайн інтерфейс Vision Link. Відповідно, менеджери можуть оперативно контролювати всі дані прямо з офісу.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин