Про компанію

Огляд технологій в самоскиді Cat® 785D, що допомагають оператору в роботі

Огляд технологій в самоскиді Cat® 785D, що допомагають оператору в роботі

Самоскид Cat 785D дозволяє в рази підвищити ефективність роботи оператора та гарантує більш налагоджене управління, прискорюючи і спрощуючи технічне обслуговування. Все це дозволяє значно підвищити ефективність та мінімізувати витрати. Застосовуючи концепцію нового покоління, 150-ти тонний кар'єрний самоскид є розширюваної технологічною платформою, повністю готовою до подальшого вдосконалення.

«Модель 785D, яка була випущена в 1985 році, стала першим габаритним кар'єрним самоскидом Caterpillar. Вельми символічно те, що перший самоскид Cat є новою версією 785D, яка дозволить гірничодобувним організаціям оптимізувати продуктивність сьогодні і в подальшому, - зазначив генеральний директор Cat Large Mining Trucks. - Самоскиди нового покоління Cat відрізняються гнучкою технічної платформою і допоміжними конфігураціями, що дозволяють здійснювати будь-які маніпуляції в гірничодобувній сфері»

Збільшення продуктивності транспортування, перш за все обумовлено зручністю роботи оператора, чого вдалося досягти за допомогою нової сучасної кабіни, розробленої з метою збільшення продуктивності. В модель 785D інтегрована функція прискореного навчання, яка забезпечує зворотний зв'язок про ефективне управління самоскида.

Керованість техніки поліпшили такі модернізовані технології:

  • антиблокувальна система;
  • динамічний контроль стійкості;
  • вдосконалена противобуксовальна технологія;
  • система допомоги при рушанні з місця на підйомі з функцією запобігання відкату;
  • круїз контроль.
Огляд технологій в самоскиді Cat® 785D, що допомагають оператору в роботі 1
Огляд технологій в самоскиді Cat® 785D, що допомагають оператору в роботі 2

Крім вище перерахованих поліпшень, інноваційна технологія управління Auto Hoist дозволяє скоротити час розвантаження та зменшує навантаження на оператора.

Модернізована система контролю корисного навантаження гарантує максимальну точність вимірювань та підрахунку числа ковшів, а також вдосконалене виявлення перевантаження та прорахунок зворотного перенесення матеріалу, необхідну звітність для надання відомостей оператору та керівництву. Завдяки камері кругового огляду оператору доступна повна видимість робочої області.

В кабіні на двох сенсорних екранах розташований довідник, відомості машини і електронні компоненти управління, що дає можливість знизити плутанину і збільшити результативність. Містка кабіна має рухливу центральну панель управління, яка надає більше простору для ніг і включає нову систему фільтрації повітря для забезпечення комфорту оператора. Крісло Делюкс має якісну оббивку зі шкіри, регульовані пневматичні валики та опору під поперек, а також спеціальні подушки з функцією підігріву та охолодження, динамічну амортизацію, відкидання на 30 градусів з нахилом і спеціальним подовжувачем для стегон, що забезпечує комфортне робоче місце для оператора будь-якого росту.

Модель 785D нового покоління оснащена перевіреним двигуном Cat 3512E з можливістю підбору потужності, завдяки чому вдається узгодити роботи зі швидкістю техніки або мінімізувати тривалість циклів. Існують дві версії шин: 33R51 і 36R51. Це дозволяє оптимізувати корисне навантаження на родовищах. Більш габаритні шини підтримують номінальне корисне навантаження 142 тонни.

до всіх новин

інші Новини

16.08.2024

Компанія “Цеппелін Україна” передала генератори благодійному фонду “Україна у вогні”.
дізнатись більше

25.06.2024

Молоде покоління, студенти Львівського автомобільно-дорожнього коледжу – одні з тих, хто стоятиме в майбутньому за розвитком діджитал сервісу на спеціалізованій дорожній або будівельній техніці в Україні.
дізнатись більше

09.05.2024

Цеппелін Україна пропонує НАВІСНЕ ОБЛАДНАННЯ – Кущоріз Сaterpillar BR318.
дізнатись більше

07.05.2024

Навчання, практика та стажування – робота у компанії вашої мрії.
дізнатись більше
перейти до всіх новин