Про компанію

Огляд типів автоматичної системи управління відвалом машини AccuGrade

Огляд типів автоматичної системи управління відвалом машини AccuGrade

AccuGrade – автоматична система управління відвалом машини, що забезпечує клієнтам можливість підвищити продуктивність обладнання до 40%, істотно мінімізуючи при цьому витрати. Заводська збірка інтегрованих датчиків, проводки і гідравліки – це прогресивна розробка від компанії Caterpillar, що дозволяє оснастити машину системами управління відвалом різних видів.

ACCUGRADE LASER (лазер)

Система забезпечує виконання планувальних маніпуляцій з максимальною точністю без застосування стандартних способів розбивки або геодезистів. Застосовуючи інноваційні лазерні рішення, датчики, розміщені на машині і зовнішній лазерний будівник площини, можна отримати достовірні відомості про висотні позначки безпосередньо в кабіні і досягти точного позиціонування відвалу на проектній позначці. Це дозволяє підвищити продуктивність завдяки більш швидкому здійсненню планувальних маніпуляцій з мінімальним числом проходів.

ACCUGRADE CROSS SLOPE (поперечний ухил)

Технологія автоматичного управління, яка створена для підтримки регулярного заданого поперечного ухилу. Датчики, що знаходяться на машині, обчислюють кут нахилу і забезпечують можливість формування поверхні з заданим поперечним ухилом.

Технологія здійснює автоматичне регулювання позицій лівого і правого циліндрів так, що відвал машини утворює поверхню зі стабільним ухилом. Крім того, дана технологія вносить ясність, куди саме оператору потрібно робити відсипання або де саме потрібно зрізати продукт для отримання заданого поперечного ухилу.

Ви маєте право вибирати самі, яким боком машини управляти автоматично і можете переключитися між режимами без використання додаткових опцій або калібрувань. Висотна відмітка регулюється оператором вручну.

Огляд типів автоматичної системи управління відвалом машини AccuGrade 1
Огляд типів автоматичної системи управління відвалом машини AccuGrade 2
Огляд типів автоматичної системи управління відвалом машини AccuGrade 3
ACCUGRADE SONIC (ультразвук)

Це технологія авто управління, створена спеціально для контролю висотних значень. Ультразвукова технологія застосовує спеціальний датчик, що забезпечує підтримку відвалу машини на регулярному висотному значенні до опорної поверхні.

Технологія змінює висоту відвалу в автоматичному режимі, що зазвичай оператор робить вручну. Вам всього лише потрібно управляти напрямком руху техніки і утримувати датчик над опорною поверхнею.

ACCUGRADE GPS/ГЛОНАС

Модернізовані земляні та нівелювальны маніпуляції виконуються виключно в стислі часові рамки. Успіх безпосередньо залежить від персоналу і обладнання, що застосовується. Система дозволяє значно знизити вимоги до оператора, допомагаючи укладати шари чітко на проектних позначках, що веде до зниження перевитрати продуктів.

Дана технологія представляє собою оптимальне рішення для спорудження об'єктів зі специфічним профілем. Вона використовує супутникові технології точного позиціонування за допомогою GPS і ГЛОНАС, за допомогою яких електронний блок управління порівнює справжню позицію відвалу з тривимірною моделлю і видає команди гідравліці агрегату на опускання або підйом для формування поверхні згідно з проєктом.

ACCUGRADE UTS

Технологія високопродуктивного динамічного позиціонування призначена для контролю за робочим органом машини. Практичний автоматизований тахеометр контролює позицію активного відбивача, встановленого на відвалі і знаходить його координати в просторі.

Активний відбивач дає можливість впевнено утримувати контакт між машиною і тахеометром завдяки інфрачервоному ідентифікатору, який не дозволяє приладу відволікатися на інші поверхні, які відражають в області його видимості. Впроваджена розумна система пошуку місця розташування дозволяє оперативно робити захоплення цілі в разі тимчасового розриву.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин