Про компанію

Огляд трьох моделей нового стандарту Cat® GC – 966GC, 140GC та D6 GC

Огляд трьох моделей нового стандарту Cat® GC - 966GC, 140GC та D6 GC

GC відповідає основним вимогам більшості сучасних клієнтів. Це прості, але найкращі в своєму роді машини, в яких поєднуються такі характеристики, як економність, безперебійність та ефективність пального.

Cat® 966 GC - потужність навантажувача в продуктивності

Пристрій навантажувача фронтального типу передбачає застосування рішень для економічного функціонування та високого ступеня продуктивності. Машина обладнана двигуном Cat® C9.3B з інноваційною технологією впорскування пального та загальною паливною рампою. Вентилятор з регульованою швидкістю обертання разом з системою управління холостим ходом двигуна забезпечує зменшення витрати пального та знижує рівень шуму. Завдяки продуманій системі навісних знарядь вдається контролювати паливо.

Навантажувач Cat® 966 GC оснащений інтуїтивно зрозумілою системою. Всі робочі відомості відображаються на РК-моніторі з п'ятьма аналоговими покажчиками. Органи управління навісним обладнанням оснащені дистанційними вимикачами. З метою досягнення комфорту оператора та безперебійного функціонування в стандартну комплектацію навантажувача входить система кондиціонування та підресорене крісло.

З метою оптимізації часу та безпеки ТО всі частини централізовані й доступні з рівня землі. Габаритні відкидні панелі капота двигуна та задні ґрати відкидного типу гарантують безперешкодне проникнення до вузлів обслуговування, фільтрів та отворів для відбору проб рідин.

Виходячи з виконуваних завдань, навантажувачі 966 GC можуть оснащуватися багатофункціональними ковшами, пристосуваннями для скельних порід або легких матеріалів. Дані ковші високопродуктивної лінійки Cat® забезпечують на 10% вищі показники заповнення ковша для більшої результативності робіт.

Cat® 140 GC - перевага автогрейдера в його надійності
Автогрейдер Cat 140GC

Автогрейдер Cat® 140 GC відрізняється низькою вартістю володіння й експлуатації, що властиво для всіх моделей з категорії нового стандарту Cat® GC. Цього вдалося досягти за рахунок поєднання потужного двигуна Cat® C7.1, автоматичної коробки передач з перемиканням під навантаженням і ретельно продуманої системи гідравліки.

Модель Cat® 140 GC оснащена диференціалом самостійного блокування, який активується для отримання більшого зусилля тяги. Крім того, це рішення забезпечує надійний захист складових елементів силової передачі від поломок. Повноприводна трансмісія автогрейдера збільшує рівень прохідності по бездоріжжю або на слабкому та слизькому грунті. Максимальні тягові зчіпні властивості гарантують також ефективний розподіл ваги по осях.

Режим роботи ECO й вентилятор системи з авторегулюванням дозволяє машині функціонувати з низькою витратою пального. Підвищені інтервали ТО мінімізують вартість володіння автогрейдером.

Бульдозер Cat® G6 GC - плюс в економічності
Автогрейдер Cat D6GC

Простий та економний бульдозер Cat® D6 GC вдало поєднує продуктивність й безперебійність. Він підходить для великого ряду складних робіт. Його експлуатація інтуїтивно зрозуміла, відрізняється легкістю ТО та ремонту.

Дана модель є гідним екземпляром цілої лінійки машин і навісного обладнання інноваційного стандарту Cat® GC. Машина обладнана надійним двигуном Cat® 3306B потужністю 158 кВт і спроектованими Caterpillar посиленими складовими силової передачі. Дільник крутного моменту поєднав в собі переваги передачі крутного моменту через планетарну передачу та трансформацію за рахунок гідравлічного трансформатора.

Планетарна коробка передач з можливістю перемикання під навантаженням гарантує високий рівень надійності та високі експлуатаційні властивості бульдозера в найбільш складних умовах.

Традиційна для торгової марки Cat® трикутна ходова частина гарантує відмінну захищеність редуктора від ударних навантажень.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин