Про компанію

Огляд ущільнювача ґрунту Cat® 815K

Огляд ущільнювача ґрунту Cat® 815K

Ущільнювач ґрунту Cat 815К відрізняється надійністю, ефективністю, безпекою, ергономічністю, комфортом та продуктивністю. Розглянемо деякі його переваги.

Педаль сповільнювача

Ліва педаль застосовується з метою гальмування та переведення коробки передач у нейтральну позицію, а також управління деселератором двигуна, який скасовує налаштування швидкості коливання колінчастого валу двигуна, яка була задана за допомогою блокування дросельної заслінки. За допомогою даної педалі оператору вдається скоротити швидкість машини при включеній опції блокування дросельної заслінки та знову повернутися до її експлуатації, не натискаючи кнопку. Це дозволяє значно підвищити маневрування біля самоскидів, бульдозерів та інших перешкод.

Електрогідравлічні органи управління

Збільшення продуктивності операторів за рахунок підвищеної сприйнятливості робочої техніки:

  • Зручна робота за допомогою упорів гідравлічних циліндрів на електронному управлінні;
  • Легка у використанні технологія органів керування з м'якою фіксацією.
Система управління керма

Точне керування ущільнювачем ґрунту 815К забезпечується системою гідравліки кермового керування з регулюванням навантаження:

  • Збільшення продуктивності за допомогою поршневих насосів змінної ефективності;
  • Точне позиціонування для комфортного виконання навантаження в обмеженій зоні з кутом повороту шарнірного зчленування на 42 градуси в кожну сторону;
  • Підвищений комфорт оператора завдяки суміщенню опцій рульового керування та керування коробкою передач в один блок;
Огляд ущільнювача ґрунту Cat® 815K 1
Огляд ущільнювача ґрунту Cat® 815K 2
Шевронні трамбуючі колеса

Модернізовані шевронні колеса з кулачками дозволяють досягти більшого тиску на ґрунт, високого ступеня ущільнення, вражаючого зчеплення та м'якого руху.

Ущільнення

Ущільнення вдається досягти від основи шару до його поверхні. Кулачки конічної конфігурації забезпечують вихід із ґрунту без збитків та розкидань. Поверхня ущільнюється та є відносно рівним і міцним покриттям, що забезпечує транспортним засобам збереження підвищеної швидкості в ході руху по закладці. Швидкість руху дозволяє забезпечити 4 сили ущільнення, такі як тиск, перемішування, удар та вібраційні коливання. У зв'язку з тим, що 815 К здатний розподіляти матеріал, кількість техніки можна зменшити.

Ідеальне розміщення трамбуючих кулачків

Завдяки рівномірному ущільненню вперед-назад вдається досягти симетричного розміщення трамбуючих кулачків. Вони знаходяться по всьому периметру та є змінними. Кулачок приварений до основи в сукупності, яка згодом приварюється до вальця.

Скребки

Кожне колесо оснащене двома скребками, які використовуються з метою очищення вальців від ґрунту, що налип, за будь-якого напрямку руху, що дозволяє досягти стовідсоткової продуктивності. Є кілька варіацій скребків: з класичними та абразивними наконечниками. Вони використовуються для різних сфер експлуатації.

Регульований наконечник скребка

Наконечники скребків пройшли термічну обробку. Ріжуча кромка виготовлена із загартованої сталі, збільшує міцність, що призводить до зменшення експлуатаційних витрат.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин