Про компанію

Оператори ІнГЗК пройшли навчання у тренінг-центрі Caterpillar в Іспанії

Оператори ІнГЗК пройшли навчання у тренінг-центрі Caterpillar в Іспанії

В травні під час святкування дня народження Інгулецького гірничо-збагачувального комбінату представники компанії "Цеппелін Україна" вручили сертифікати на триденний тренінг в м. Малага (Іспанія) операторам самоскидів: Олександру Любиченко і Геннадію Сербіну.

Нещодавно визначені колективом водії пройшли навчання й отримали сертифікати фахівців другого рівня найбільшого Європейського навчального центру Caterpillar. Це високий результат, який у майбутньому дозволить освоїти вищий, третій рівень і навіть отримати звання інструктора. Обидва водії працюють на самоскиді CAT 785C вантажопідйомністю 130 тонн з 2011 року. Високий професійний рівень операторів Інгулецького ГЗК відзначили інструктори навчального центру Caterpillar.

Навчання включало три етапи:

  • техніка безпеки та теорія
  • практичне навчання на полігоні (освоєння трьох різних машин Cat з різною вантажопідйомністю)
  • відпрацювання всіх дій, які виконуються операторами, на кожній з машин.

Після кожного з етапів проводилося тестування, яке фіксувало правильність виконання завдань і рівень освоєння матеріалу. На заключному етапі водії самостійно, без допомоги інструкторів і перекладачів, провели ряд маневрів: заїзд під навантажувач із зворотною лопатою, вибір необхідної передачі та інших параметрів, вивантаження глинозему під бульдозер для подальшого планування. На кожному з етапів оператори Інгулецького ГЗК показали відмінні результати.

Оператори ІнГЗК пройшли навчання у тренінг-центрі Caterpillar в Іспанії 1
Оператори ІнГЗК пройшли навчання у тренінг-центрі Caterpillar в Іспанії 2

У вільний час представник "Цеппелін Україна" Максим Підгорний провів для Олександра і Геннадія невелику екскурсію по Малазі, вони оглянули історичні пам'ятки, відвідали Музей Пікассо і Кафедральний собор.

"Поїздка просто фантастична! Стільки вражень, нових знань і навичок! Вразило Демо-шоу, на якому демонстрували можливості техніки, що випускається Caterpillar. Красиво, круто, професіоналізму інструкторів аплодували стоячи ", - ділиться враженнями Олександр Любиченко. Геннадій Сербін додає: "Сподобалося все: і як вчили, і як приймали. Вразив навчальний центр, організація і програма навчання, високий професійний рівень інструкторів, доступність подачі інформації. Нас навчили оптимальним варіантам експлуатації машини, які впливають на зниження часу завантаження, зниження питомої витрати дизельного палива, витримування тоннажу завантаження. Дуже сподобалася Малага - всюди чистота і порядок, багато парків, прекрасне море. Дуже хотілося б знову приїхати сюди та захистити найвищий, третій рівень".

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин