Про компанію

Основні переваги пакетів системи CAT® MineStar

Основні переваги пакетів системи CAT® MineStar

CAT® MineStar System є повним комплексом інтегрованих опцій в шахтах і технологіях регулювання мобільної техніки, яка може налаштовуватися з урахуванням потреб оператора. Технологічні розробки:

  • Fleet (управління автомобільним парком);
  • Terrain (контроль рельєфу);
  • Detect (визначення об'єктів);
  • Health (контроль стану техніки);
  • Command (управління).

Всі ці рішення включають в себе ряд технологій, які забезпечують управління всіма чинниками починаючи з постановки завдань вашому парку і закінчуючи дистанційним управлінням. CAT® MineStar System забезпечує поєднання продуктів, робочих процесів та персоналу як ніколи раніше, дозволяючи досягти максимальної ефективності та надійності.

FLEET

Система дозволяє підвищити процес управління роботою техніки всіх різновидів на одній або декількох зонах гірських розробок. Крім того, вона дає можливість деталізувати дані для отримання більш докладних типів і аналізу, починаючи зі звітів за певними категоріями об'єктів до окремої техніки.

З ймовірністю розгляду всіляких варіантів розвитку подій, що дозволяють виявити наслідки змін умов використання перед їх впровадженням, система полегшує процес забезпечення надійної та якісної роботи, надаючи управління в реальному часі. Fleet взаємодіє з відомостями всіх різновидів об'єктів і техніки, з огляду на позашляховики, колісні навантажувачі, автогрейдери тощо.

DETECT

Рівень безпеки осіб, які працюють з важкою гірничодобувною технікою, виступає основним фактором. Пакет Detect здатний підвищити рівень обізнаності операторів про робочу обстановку поблизу пілотованої або віддалено керованої техніки, враховуючи мобільні машини і стаціонарну техніку. Величезний вибір пакетів дає можливість налагодити систему спеціально для завдань певного майданчика.

TERRAIN

За рахунок потужних інструментів, що спрощують буріння, здійснення земельних маніпуляцій, контролю руди, планування майданчика тощо, пакет Terrain гарантує своєчасне і якісне, засноване на фактах, управління всіма опціями по роботі з ґрунтом.

Екран, розташований всередині кабіни з даними про планування ґрунту і бурових маніпуляцій показує точну локацію машини в робочому просторі й огляд закінчених і запланованих дій. Екран також відображає заборонені ділянки та інші дані, що підвищують безпеку робіт і надійність техніки. Пакет забезпечує доступ до величезного обсягу даних через єдину систему офісного ПЗ.

HEALTH

Визначаючи безліч видів потенційних неполадок з технікою до того моменту, як трапиться несправність, система Health дає можливість мінімізувати час простою техніки і зменшення її продуктивності. Крім того, вона дозволяє контролювати витрати, полегшуючи процес управління ремонтом і ТО, а також складання їх графіка.

Широкий функціонал системи дає можливість застосувати її майже на всіх пристроях на гірничодобувній зоні.

COMMAND

У процесі роботи з іншими функціональними пакетами системи CAT® MineStar функціональний пакет поєднує системи, які потрібні для повністю суміщеної експлуатації автономних, напівавтономних і віддалено керованих систем для гірських маніпуляцій.

Пакет тісно пов'язаний з усіма типами діяльності, технікою і персоналом на майданчику, забезпечуючи безпечну і надійну роботу в ще більш важких експлуатаційних умовах.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин