Про компанію

Основні переваги та особливості автогрейдерів Cat® 120 і 120 AWD

Основні переваги та особливості автогрейдерів Cat® 120 і 120 AWD

Автогрейдери Cat® 120 і 120AWD стали еталоном експлуатаційної продуктивності. Вони дозволяють економити робочий час при застосуванні в області спорудження і відновлення доріг.

Джойстики

Управління за допомогою джойстиків здатне замінити важелі, що значно знижує пересування кистей і рук оператора, вирішуючи проблему швидкої втоми. Рукояті управління з електронним регулюванням дозволяють оператору розміститися найбільш зручним способом, а повернення шарнірного зчленування в центральну позицію спрощує робочий процес.

Робоча зона оператора

Скошена конфігурація дверей кабіни і капота, а також похиле заднє вікно забезпечують оператору зоровий контроль позиції відвалу, коліс і задньої частини машини. Містка кабіна, регульоване підресорене крісло, високопродуктивна опалювальна система, а також вентиляція і кондиціювання забезпечують більш комфортну робочу обстановку. Також кабіна додатково оснащується радіоприймачем з MP3 програвачем і технологією Bluetooth.

Двигун і цифрова передача

Двигун Cat C9.3 ACERT гарантує продуктивність машини, яка потрібна для підтримки регулярних швидкостей профілювання, щоб досягти максимальної ефективності робіт. За рахунок високого крутного моменту і здатності двигуна стабільно функціонувати на максимальному навантаженні вдається досягти необхідної потужності, яка потрібна для налагодженої роботи при різких короткострокових підвищеннях навантаження на техніку. Плавне перемикання передач гарантує більш високу точність і чудову ефективність при взаємодії з автоматичною технікою.

Швидкість обертання наддувного вентилятора з гідравлічним приводом має автоматичне регулювання, яка здійснюється згідно із потребою в охолодженні двигуна. При зменшенні потреби в охолодженні значно зростає потужність, яка передається на ґрунт і підвищується паливна ефективність.

Герметична вісь переднього моста розташована в масляній ванні, а роликовий підшипник більшого розміру встановлюється з зовнішньої частини, що значно підвищує його експлуатаційний період. Багатодискові робочі гальма в масляній ванні з гідравлічним приводом лежать в основі м'якого та стійкого гальмування, що значно знижує витрати. Кожне колесо заднього візка оснащено гальмами. Це дозволяє досягти машині найбільш площі фрикційної поверхні гальм, збільшити енергію гальмування і підвищити експлуатаційний період.

Основні переваги та особливості автогрейдерів Cat® 120 і 120 AWD 1
Основні переваги та особливості автогрейдерів Cat® 120 і 120 AWD 2
Повний привід AWD

На пухкому ґрунті, де ускладнене зчеплення, додатковий повний привід збільшить потужність, яка передається на землю й зробить експлуатацію автогрейдера ще більш ефективною. Допоміжне тягове зусилля протидіє ковзанню машини на бічних частинах.

Безпека

Автогрейдери Cat® 120 і 120AWD оснащені безліччю опцій, які забезпечують безпеку оператора та інших людей, що знаходяться біля машини.

Головні методи забезпечення безпеки:

  • Вимикач електричного живлення, що дозволяє відключити машину з рівня ґрунту
  • Система контролю відсутності оператора утримує гальмо стоянки у включеному стані, а гідравлічну робочу техніку заблокованою в тому випадку, якщо оператора немає на кріслі, і автогрейдер не готовий до функціонування
  • Блокування гідравлічної системи відключає повністю всі опції робочої техніки, залишаючи включеним рульове управління. Дана опція системи безпеки дуже корисна при пересуванні машини по дорогах
  • Рульове управління, сприйнятливе до швидкості, забезпечує значно меншу чутливість в процесі підвищення швидкості руху для підвищення керованості і впевненості оператора
до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин