Про компанію

Основні переваги використання зубців Caterpillar лінійки К

Основні переваги використання зубців Caterpillar лінійки К

Зубці Caterpillar лінійки K характеризуються відмінними експлуатаційними властивостями – наконечник самостійного заточування тримається міцно та легко замінюється. Поворотний механізм і вертикальний фіксатор гарантують ефективне кріплення, легкість зняття та монтажу. Зубці лінійки К також мають низькопрофільну геометрію, що дозволяє їм втрачати значно меншу початкову конфігурацію в ході експлуатації. Як результат – покращене занурення в ґрунт, високий рівень продуктивності та низький рівень навантаження на машину.

Ключові особливості системи зубців лінійки К:

  • Самостійне заточування – змінена конфігурація наконечника зберігає гостроту зубців в ході зносу значно довше.
  • Легка заміна – при вертикальному кріпленні наконечник змінюється набагато швидше та легше.
  • Надійна фіксація – завдяки унікальній формі наконечники залишаються місці від циклу до циклу.

Зубці Caterpillar лінійки K значно довше зберігають свою початкову конфігурацію, легко замінюються та мають якісне кріплення. Це зі свого боку забезпечує більшу ефективністю.

Самостійна заточка

Наконечники відрізняються низькопрофільною конфігурацією, за рахунок чого в ході зносу здійснюється їх заточка, що зі свого боку гарантує краще проникнення в ґрунт протягом усього експлуатаційного періоду. Це дозволяє підвищити швидкість роботи. Підсумком також виступає оперативне виконання робочих циклів, підвищена продуктивність й менші навантаження на машину.

Легкість заміни

Система зубців лінійки К гарантує більш оперативну й легку заміну наконечників. Завдяки поворотному механізму наконечник утримується на місці в ході монтажу, а легкість доступу до вертикального кріплення робить процес заміни ще більш комфортним. Щоб зняти та виконати установку фіксатора, достатньо легкого зусилля, яке можна виконати навіть звичайним інструментом.

Надійний фіксатор

Наконечники зубців лінійки К зберігаються на місці завдяки фіксаторам, які надійно кріпляться до наконечників. Напрямні, які нахиляються в протилежні сторони, забезпечують надійну фіксацію наконечника. Це говорить про те, що чим сильніше зусилля проникнення ковша в твердий ґрунт, тим більше наконечник прилягає до перехідника. Крім цього, бічні напрямні гарантують стійкість наконечника та знижують навантаження на фіксатор. Завдяки точній підгонці наконечника й перехідника знижуються зміщення та знос. Це сприяє надійному утриманню на місці та дозволяє продовжити експлуатаційний період перехідника.

Завдяки інноваційній низкопрофільній конструкції зубців, наконечники протягом тривалого періоду зберігають свою гостроту, набагато краще занурюються в ґрунт і зберігають високу продуктивність землерийних робіт протягом усього експлуатаційного періоду. Наконечники зроблені з матеріалу, який зношується при експлуатації, забезпечуючи самостійне заточування наконечника. Як результат – підвищення експлуатаційного періоду на 10-15%.

Наконечник і перехідник ідеально підігнані один до одного, що обмежує його зміщення і попереджає знос перехідника.

Демонтаж і монтаж

Вертикальна позиція фіксатора зубців лінійки К значно спростила процес установки та зняття. Для з’єднання замка безударного фіксатора достатньо стандартної установки.

Наскрізний фіксатор з легкістю знімається з верхньої та нижньої частини наконечника. З метою від'єднання фіксатора, слід докласти мінімального зусилля, використовуючи молоток і борідок.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин