Про компанію

Особливості дорожньої фрези CAT® PM310

Особливості дорожньої фрези CAT® PM310

Всі системи і складові елементи дорожньої фрези CAT® PM 310 були досліджені, модернізовані та оптимізовані. В результаті були випущені якісні фрези світового масштабу.

Модель PM 310 відрізняється прекрасним оснащенням для забезпечення високої точності та продуктивності при дорожньому фрезеруванню в міських умовах і для комунального обслуговування. Є безліч функцій для збільшення універсальності та налаштування функцій, що дозволяють адаптувати техніку згідно з певним типом робіт, наприклад, з фрезерування дорожнього полотна шосе і узбіч вулиць міста.

Двигун

Різні швидкості обертання ротора оптимізують продуктивність виходячи з навантажень на двигун, що дозволяє отримати плавну та якісну роботу. Високоефективна система охолодження забезпечує підтримку необхідної температури двигуна, за рахунок чого збільшується продуктивність застосування пального і зменшуються викиди. Пристрій двигуна, перевірений на практиці, забезпечує надійність і чудову звукоізоляцію. Двигун оснащений ізольованими кріпленнями, що знижують шум і вібрацію.

Ходова система

На кожній колоні надійної ходової частини є планетарні гідравлічні мотори, які приводяться в дію насосом. Система авторегулювання навантаження реєструє зміни на роторі та змінює швидкість ходу техніки, виключаючи заклинювання, за рахунок чого оптимізується продуктивність. Рульове управління та хід машини регулюються за допомогою універсального джойстика. Технологія автоматичного регулювання тяги забезпечує продуктивність в найбільш складних умовах експлуатації.

Платформа

Чотири колони гарантують вертикальне пересування з метою підтримки необхідної глибини різання або перевезення техніки. Технологія нівелювання CAT® Grade Control інтегрована в дорожню фрезу і гарантує максимальну точність різання. Система може модернізуватися для здійснення фрезерування в 3D.

Права задня колона висувається. Ця опція дозволяє розмістити колону на одній лінії з камерою ротора, гарантуючи максимальну стійкість і зчеплення з поверхнею при здійсненні складного процесу різання, а також перед камерою ротора для кращого фрезерування біля бордюру.

Детальніше про дорожню фрезу CAT® PM 310 https://zeppelin.ua/products/cold_planers/pm310/

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин