Про компанію

Особливості техніки для підземних робіт PAUS

Особливості техніки для підземних робіт PAUS

Hermann PAUS Maschinenfabrik GmbH (Німеччина) – це компанія, яка знаменита своєю інноваційною гірничо-шахтною та гірничорудною технікою. Машини застосовуються для видобутку корисних копалин, зведення тунелів і всіляких підземних розробок.

PAUS відома тривалим експлуатаційним періодом, високими нормативами якості та надійності, а також передовими конструктивними розробками.

Сучасне виробництво PAUS передбачає виготовлення:

  • моделей на рейковому ходу для очищення водовідливних канавок;
  • підземних самоскидів;
  • вантажно-доставочної техніки;
  • обладнання для доставки людей та транспортування вантажів;
  • багатофункціональних машин зі змінними модулями-касетами;
  • універсальних агрегатів: шпурозарядних, міксерів, підйомників тощо;
  • телескопічних одноківшових навантажувачів;
  • щеленарезной техніки.
PAUS MINCA

Однією з найбільш вдалих ідей в області створення підземних транспортних засобів гірської сфери і зведення тунелів є повнопривідна машина PAUS Minca, доступна в різних модифікаціях і версіях.

Основне шасі PAUS Minca зроблене для використання з різноманітною кузовною технікою:

  • кабіною для транспортування пасажирів;
  • вантажною платформою з краном;
  • підйомною робочою зоною;
  • цистернами та баками для транспортування паливно-мастильної продукції.
Особливості техніки для підземних робіт PAUS 1
Особливості техніки для підземних робіт PAUS 2
Самоскиди лінійки РМКТ

Моделі даної лінійки бренда PAUS є універсальними, безперебійні та надійні в роботі машини, що не мають конкурентних аналогів. Визначною особливістю даної техніки є їх малогабаритність при значній вантажопідйомності, що дозволяє досягти вільного роз'їзду машин на зустрічному русі навіть в умовах обмеженого простору.

Як і в цілому, для техніки PAUS, самоскиди лінійки РМКТ спроектовані для вирішення величезного переліку завдань. Система гідравлічних змінних кузовів дозволяє переміщати всілякі різновиди техніки: кузов-самоскид, платформу для переміщення і кріплення деталей тюбінгового кріплення, підйомну платформу та інше.

Машини РМКТ оснащені поворотним кріслом оператора, який забезпечує надійне управління в особливо тісній зоні шахтних виробіток і тунелів з двостороннім рухом.

Відомий рівень надійності машин забезпечується їх мінімальним оснащенням складними і сприйнятливими до складних підземним умов електронними системами.

UNIVERSA 50

Це універсальний транспорт вантажністю до 15 тонн, який поставляється як із жорстко змонтованим, так і з швидкозмінним кузовним оснащенням. Спільно з кузовом самосвального типу застосовується й інша техніка: цистерна дизельного палива, вантажна платформа, кабіна для перевезення людей, робоча зона, змішувач, зарядка. З урахуванням корисного навантаження доступні три різновиди Universal 50: 8, 10 і 15 тонн. З урахуванням щільності продукту, що транспортується кузов вибирається в індивідуальному порядку.

PAUS Universa 50 відрізняється можливістю повороту водійського крісла на 90 градусів. При ході назад водій сидить поперек напрямку руху, йому доступний широкий кут огляду і високий рівень комфорту при роботі. З метою забезпечення зручності були внесені деякі корективи. Наприклад, центральне електричне обладнання доступне з зовнішньої і внутрішньої частини через відкидні кришки. Полка для розміщення батареї може відкидатися. Зручний доступ до двигуна, гідравліки і фільтрів досягається завдяки відкидним кришкам.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин