Про компанію

Особливості застосування систем керування технікою з метою збільшення прибутку

Особливості застосування систем керування технікою з метою збільшення прибутку

Характерна циклічність будівельної індустрії призводить до систематичних складнощів в збереженні фінансів. У наш час прибуток знижується, оскільки все більше організацій пропонують менший обсяг роботи. Збільшення капітальних фінансових вкладень і підняття цін на матеріали спільно з нестачею кваліфікованих співробітників сприяє фінансовим втратам.

Вирішити дане питання дозволяють системи розумного керування технікою такі як, наприклад, CAT Emsolutions, CAT ProductLink та CAT VisionLink. Завдяки таким системам вдасться зробити істотний внесок в мінімізацію витрат і підвищення продуктивності, а також значно поліпшити фінансові показники.

Особливості керування обладнанням

В незалежності від того, скільки машин експлуатується, принцип керування простий і зрозумілий. Він являє собою моніторинг і застосування обладнання з метою забезпечення здійснення максимального обсягу роботи за умови мінімальних фінансових вкладень.

Виглядає це елементарно, але так чи інакше, досягнення даної мети передбачає фокусування на деяких основних моментах:

  • експлуатаційні характеристики спецтехніки.

Системи при правильному обслуговуванні будуть функціонувати з максимальною віддачею, виконуючи більше роботи при менших операційних витратах;

  • технічний стан агрегату.

Справна техніка знаходиться значно меншу кількість часу в майстерні і в разі потреби робить роботу більш продуктивно;

  • планово-попереджувальне обслуговування і ремонтні роботи.

Здійснення спеціальної програми технічного обслуговування дозволяє визначити і нівелювати незначні проблеми ще до виникнення серйозної поломки, завдяки чому вдається знизити час небажаного простою;

  • надійність і захист.

Грамотне керування технікою дозволяє звести до мінімуму ймовірність виникнення аварійних подій з його участю і уважно контролювати локацію машини.

Відповідно до стандарту, дані керування технікою збираються за допомогою контрольних переліків, електронних таблиць і людської пам'яті. Всі ці методи можуть бути тривалими, фінансово затратними, схильними до помилок і повільними для прийняття потрібних рішень. Однак на даний момент є кращий метод прийняття фактів, які потрібні для управління технікою з метою забезпечення їй максимальної продуктивності.

Особливості застосування систем керування технікою з метою збільшення прибутку 1
Особливості застосування систем керування технікою з метою збільшення прибутку 2

Плюси систем керування технікою.

Переваги керування обладнання допомагають вашій компанії в досягненні чотирьох важливих цілей бізнесу:

  • 1. Контроль витрат

Коли ви можете бачити свої фактичні витрати, ви можете вжити заходів для їх зниження. Технології моніторингу допоможуть Вам:

  • точно ідентифікувати проблеми
  • визначити пріоритети виконання завдань
  • нададуть дані, які допомагають кращому керуванню прямими витратами на пальне, ТО і ремонтні роботи
  • 2. Покращення виконання роботи

Коли ви точно знаєте, де знаходяться машини, а також графік їх технічного обслуговування, ви можете приймати більш точні і зважені оперативні рішення. Це також допоможе підвищити ефективність завдяки контролю часу продуктивної роботи, використанню машини, логістики, зносу устаткування і обов'язків вашої команди.

  • 3. Керування персоналом.

Будь-яка програма керування обладнанням повинна враховувати операторів, які керують машиною. Вони повинні бути повністю обізнані про вплив їх дій на машину, якою вони користуються. Інформація CAT Product Link надасть інформацію про роботу операторів і наскільки відповідально вони експлуатують обладнання і покаже частоту подій при роботі оператора для визначення необхідності додаткового навчання

  • 4. Зменшення ризиків.

Національне бюро з питань злочинності в області страхування інформує, що будівельна індустрія втрачає понад мільярд доларів внаслідок крадіжок устаткування й інструментів. Даний параметр з кожним роком підвищується на 20%. Національний реєстр техніки повідомляє, що лише до 10% вкрадених активів коли-небудь повертаються.

Технології CAT допоможуть знизити ризики завдяки:

  • підтримці парку техніки для максимальної готовності до оперативної експлуатації за умови непередбачених затримок в результаті несприятливих погодних явищ;
  • підтримці техніки в максимально справному технічному стані, що істотно знижує число травм і аварійних подій;
  • заміні агрегатів на найбільш благополучні часи для вашого бізнесу;
  • допомозі в забезпеченні відповідностей стандартам.
до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин