Про компанію

Відкриття сучасного класу для навчання молодих фахівців з роботи з новою технікою Caterpillar.

Відкриття сучасного класу для навчання молодих фахівців з роботи з новою технікою Caterpillar.
Для того, щоб підготовка фахівців була якісною і відповідала вимогам сьогоднішнього дня на транспортному факультеті Криворізького національного університету 23 жовтня наша компанія відкрила сучасну аудиторію для навчання молодих фахівців. У ній студенти зможуть практично познайомитися з новою технікою і принципами її роботи. 

 
 
На урочистому відкритті був присутній керівник відділу гірничої техніки компанії «Цеппелін Україна» Володимир Омельяновский, який акцентував увагу на важливості таких аудиторій для підготовки кваліфікованих кадрів: «Сьогодні для мене це честь відкрити даний навчальний клас гірських машин».

Компанія «Цеппелін Україна» крім поставки гірського устаткування на різні підприємства, в тому числі і криворізькі, несе також соціальну відповідальність і бачить стратегію свого подальшого розвитку у відкритті подібних класів. Ми вважаємо, що ця перша цеглинка є великим кроком у розвитку нашої компанії і гірничій галузі країни в цілому, а також у співпраці підприємства з університетом. Ця аудиторія відкривається для того, щоб передати цінні досягнення гірничої справи, які студенти зможуть використовувати у своїй подальшій навчальної та виробничої діяльності. Також ми плануємо проводити щоквартальні лекції на гірську тематику».

Для реалізації знань на практиці в аудиторії представлені стенди з механізмами та вузлами гірських машин. До того ж, концерн Цеппелін забезпечив клас методичною базою, яка дає можливість ознайомитися зі специфікою машин виробництва Caterpillar.

Відкриття нової навчальної аудиторії - лабораторії є знаковою подією для факультету та університету, оскільки Caterpillar, як відомо, є найбільшим в світі виробником гірської, транспортної, будівельної техніки, а «Цепелін» - її дистриб'ютор в Україні. Криворізький національний університет у свою чергу, найбільший навчальний заклад не тільки нашого міста, а й усього регіону. Тому я переконаний, що співпраця таких гігантів, дасть хороші плоди. Ми прагнемо, щоб наші студенти знайомилися з новітніми технічними і технологічними розробками, і відкриття навчально-наукової лабораторії на основі останніх досягнень Caterpillar є важливою подією, - зазначив проректор з наукової роботи, доктор технічних наук, професор Володимир Моркун.
до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин