Про компанію

Передові рішення для землерийного устаткування

Передові рішення для землерийного устаткування

Провідні фахівці компанії Caterpillar безперервно продовжують пошук і розробку нових технологічних рішень, адаптованих для використання з певним типом обладнання або виконання конкретних видів робіт. Дана стратегія дозволяє машинам CAT демонструвати виняткову продуктивність і функціональність, на крок випереджаючи конкурентів. Компанія «Цеппелін Україна» рада представити для вітчизняних замовників ряд передових рішень CAT, розроблених спеціально для землерийної техніки.

Використання найбільш сучасних технологій GPS, що включають складні електронні блоки управління і програмне забезпечення на основі алгоритмів баз даних, дозволяє з одного боку домогтися виключно високої точності виконання робіт, а з іншого підвищує продуктивність робіт при одночасному зниженні операційних витрат та витрат пального.


Для поліпшення роботи землерийного устаткування, світовий виробник пропонує готові рішення:

  • Електронна система управління роботами при закладці відходів (CAES)

  • Система нівелювання AccuGrade

Ефективність і раціональність впровадження даних технологічних рішень наочно демонструє система контролю профілю AccuGrade, використання якої здатне підняти продуктивність робіт на 40%, значною мірою скоротивши при цьому операційні витрати. Революційне рішення компанії монтуються в обладнання безпосередньо на заводі-виробнику і містять цілий комплекс таких інноваційних систем, як контроль поперечного ухилу, глобальне позиціонування GPS і ATS, лазерні й ультразвукові комплекси і багато іншого.

У підсумку система AccuGrade автоматизує більшість процесів, для якісного виконання яких раніше були потрібні надмірні трудовитрати і тонка робота висококваліфікованих операторів. Грунтуючись на інформації, що збирається, система AccuGrade забезпечує автоматичне керування ножем і відправляє оператору машини чіткі вказівки до дії. Використання даного продукту дозволяє повністю виключити потреба в розмічальних стовпчиках незалежно від рівня майстерності й досвіду оператора.

Звернувшись до офіційного дилера Caterpillar в Україні - компанії Цепелін Україна, ви можете дізнатися більше про спецтехніку від Caterpillar.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин